Gradovi

Odbornici osudili svaki vid nasilja

Odbornici osudili svaki vid nasilja
Foto: N.N. | Odbornici osudili svaki vid nasilja

BILEĆA - Odbornici Skupštine opštine Bileća razmatrali su na vanrednom zasjedanju bezbjednosnu situaciju u ovom gradu i osudili svaki vid nasilja.

"Usvojen je zaključak kojim se osuđuje svaki vid nasilnog ponašanja, sa posebnim osvrtom na slučaj porodice Milošević, i apeluje se na nadležne organe da procesuiraju počionice, shodno težini krivičnih djela koja su počinili", navedeno je u jednoj jedinoj rečenici kojom se oglasila SO Bileća nakon zasjedanja.

Sjednica je održana iza zatvorenih vrata, tako da javnosti ostaju nepoznati drugi detalji, osim ove fraze koja je izgovorena u više navrata otkako se 5. februara 2021. desio slučaj gepekovanja i kada je pretučen sugrađanin Dušan Milošević.

Policija je 8. februara dokumentovala krivična djela protivpravno lišenje slobode i teška tjelesna povreda protiv Željka Vujovića, Marka Zvijera i jednog maloljetnika.

Za Marka Zvijera, prema mišljenju nadležnog sudije za prethodni postupak, nije postojala zakonska osnova za određivanje pritvora, pa su građani Bileće u tri navrata održali proteste, dok je Vujoviću, koji je najprije bio u bjekstvu pa se predao, određen pritvor. O trećem osumnjičenom, maloljetnom licu, niko se do sada nije ni oglasio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije