Jet set

Mišel Fajfer otkrila "tajnu" svoje mladolikosti

Mišel Fajfer otkrila "tajnu" svoje mladolikosti
Foto: Screenshot/Instagram/michellepfeifferofficial | Mišel Fajfer otkrila "tajnu" svoje mladolikosti

Glumica Mišel Fajfer dobila je priliku da preko video-poziva da intervju voditeljki Lorejn Keli i, osim o svom novom filmu "French Exit", govorila je i o nekim privatnim stvarima, naročito o svom izgledu.

Za nju vrijeme kao da je odavno stalo, jer 62-godišnja holivudska zvijezda Mišel Fajfer još e jedna od najljepših žena svijeta. 

Gostujući preko video-poziva u emisiji "Lorraine", istoimene voditeljke Lorejn Keli, Mišel Fajfer još jednom je morala da se dotakne vječne teme, svog izgleda i činjenice da ne stari.

"Držim se onoga što niko zapravo ne želi da čuje. Jedem zdravo, vježbam, spavam. Uvijek tražimo tu neku malu tajnu, način da varamo, ali to ne postoji. Kad ne radim, tada samoj sebi dopustim da se opustim, tada se ne hranim zdravo i popijem previše vina, nisam pred kamerama i tada izgledam tačno kako izgledam. To je velika tajna, da nema tajne", rekla je Mišel Fajfer.

U svom novom filmu "French Exit" ona glumi Frensiz Prajs, udovicu koja se seli u Pariz sa sinom i mačkom, a mačka je zapravo reinkarnacija njenog pokojnog supruga.

Govoreći o toj ulozi, Mišel je rekla:

"Ona je poprilično komplikovana i oštećena. Vrlo je narcisoidna i već dugo odsutna. Na kraju pronalazi sina i povezuje se sa njim, otkrivajući koliko ga zapravo voli i koliko joj je nedostajao".

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije