Fudbaleri Leverkuzena (©Reuters)
Fudbaleri Leverkuzena (©Reuters)

Mozzart nudi najveće kvote na svetu – Roma 1,73, Leverkuzen 1,70, Ajaks 2,37

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.02.21. | 10:43

Nigde nećete moći da nađete veće

Četvrtak je dan za Ligu Evrope i revanše šesnaestine finala. I danas bukmejkeri Mozzarta nude najveće kvote na svetu za tri ponuđena meča drugorangiranog takmičenja na tlu Starog kontinenta.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

Izabrane vesti

Dušan Tadić i drugovi imaju solidnu prednost iz prvog meča iz Lila od 2:1. Revanš na Johan Krojf areni ne bi trebalo da bude problem, ali lider Lige 1 je opasan, posebno u gostima. Kopljanici su sva tri meča u istoriji dobili Lil. Kod domaćina neće biit suspendovanog golmana Andrea Onane, a pod znakom pitanje je igranje Sebastijana Alea i Nikolasa Taljafika. Gostima nedostaje napadač, Turčin Burak Jilmaz. Opširniju najavu ovog meča možete da pročitate OVDE.

ROMA – BRAGA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,73

Revanš na Olimpiku trebalo bi da bude formalnost za Vučicu koja ima prednost sa Munisipala od 2:0. Roma je slavila u Portugaliji pogocima Edina Džeka i Španca Borhe Mahorala. Oba tima su u vrhu u svojim šampionata i u dobroj su formi, bore se za mesto u Ligi šampiona. Za Rimljene neće igrati Nikolo Zanioli koji se oporavlja od teške povrede. Kod gostiju u konkurenciji za tim nije Ruben Esgajo koji je u prvom meču dobio dva žuta kartona.

LEVERKUZEN – JANG BOJS (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,70

Farmaceuti jure gol minusa (3:4) iz prvog meča u Bernu. Jang Bojs je u ludom duelu vodio sa 3:0, ali je Leverkuzen izjednačio, da bi na kraju švajcarski šampion, ipak, otišao na revanš sa prednošću. Mladi momci su najbolji u Superligi Švajcarske, blizu su odbrane krune, dok je domaćin bez pobede na tri meča, pa je skliznuo na petu poziciju u Bundesligi. Tim iz Berna ima sedam vezanih pobeda u svim takmičenjima, a nije poražen već 15 utakmica. Poslednji put je tim za koji igra nekadašnji reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani poklekao 13. decembra prošle godine kada je u prvenstvu Švajcarske izgubio na svom terenu od Serveta (1:2).

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

Promo kvoteAjaksBajer LeverkuzenRoma

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara