Humanitarni tiket u podne: Dominik Mavra tipuje za pomoć unesrećenima u zemljotresu koji je pogodio Hrvatsku posredstvom Crvenog krsta Srbije

Vreme čitanja: 4min | čet. 25.02.21. | 10:38

Košarkaš Zadra odvaja keca na PSV koji vredi kvote 2,10

Šta se zgodi, kada se košarkaš Zadra lati MOZZART Sport liste? Kao što vidite, u slučaju Dominika Mavre, desi se šetnja po Ligi Evrope koja ispod podvučene crte vuče kvotu 16,62. Zadovoljni smo, jer priča je proizvod pet odigranih parova koje košarkaš posvećuje stanovništvu Petrinje, Siska, Gline i okolnih mesta pogođenih zemljotresom u Hrvatskoj preko Crvenog krsta Srbije.

Nadamo se da će Dominik Mavra biti srećne ruke, odnosno da ćemo s njim doći do potencijalnog dobitka koji će nam pomoći da uvećamo ukupan skor naše akcije koja je do ovog trenutka kroz MOZZART fond plemenitosti provukla tačno 18.745.537 dinara.

Izabrane vesti

Dominik Mavra rođen je u Zadru i od 2019. godine nastupa za klub iz svog grada. Igra na mestu plejmejkera, a nosi dres broj trideset. Svoju seniorsku karijeru započeo je u Zagrebu, da bi potom igrao za Split, Cibonu, u Poljskoj, Litvaniji, Sloveniji, za makedonski Karpoš Sokoli, španski Huventud, MZT Skoplje. U dresu mlađih nacionalnih selekcija igrao je 2010. i 2012. godine, a sada je seniorski reprezentativac.

Krećemo od utakmice ARSENAL – BENFIKA. Mikel Arteta poesle kiksa sa Mančester Sitijem jasno je rekao:“Imamo finale u četvrtak jer želimo da nastavimo takmičenje u Ligi Evrope... Benfika je u istoj situaciji. Prolećni deo Primeire tek što je počeo, a Orlovi već imaju 15 bodova zaostatka za gradskim rivalom Sportingom. Nakon prvog meča Arsenal je u blagoj prednosti, pošto iz remija nosi “gol u gostima“, ostvaren na neutralnom terenu u Rimu. Ali, kako im kovid na Ostrvu ne dozvoljavava da ugoste Orlove, prednost će braniti na stadionu Olimpijakosa.

„Igram na GG ishod“, reče reprezentativac Hrvatske koja se plasirala na EP uprkos uzastopnim porazima od Holandije i Turske ostala prva na mestu kvalifikacione grupe.

Sledi meč HOFENHAJM – MOLDE. Bez Gaćinovića i još osmorice, tako Hofenhajm s aktivnim rezultatom, odnosno remijem pri konačnih 3:3 dočekuje Molde. Sa te strane, odnosno zbog golova sa prvog meča domačin je u prednosti. Na njihovoj strani je i statistički mnogo bolja igra s više šansi na već pomenutoj utakmici. Uz to, ne treba zaboraviti da je je Hofenhajm imao problema u Bundesligi, što će Molde pokušati da uporebi u eventualnom, ali ne lako izvodljivom pokušaju da se prođe dalje.

„Kombinujem 1&3+”

A sada na procenu Mavra stavlja susret ŠAHTJOR – MAKABI T.A. Šahtjor sem domaćinstva u Kijevu ima i značajnih 0:2 ušparanih na prvoj utakmici. Gosti su u problem, moraće Izraelci da zaigraju otvorenije od početka što samo po sebi tera na razmišljanje o dinamičnom meču sa znatno više šansi domačina koji uzgred ima jako dobru odbranu. Makabi je tim koji neće moći da se preračunava, pa bi trebalo očekivati da će gosti iz Tel Aviva zaigrati na sve ili ništa.

„Jedinica na Šahtjor“, reče Dominik koji nam se poverio da je u detinjtvu igrao fudbal, a okušao se i u rukometu i stonom tenisu.

No, krenimo dalje uz otvaranje bet analize meča VILJAREAL – SALCBURG. Austrijanci su primili dva gola na prvom meču, pa na gostovanje Viljarealu ne odlaze s previše nade. Da je ne gaje uopše bilo bi suludo što igraju, mada su Španci dokazali da je čak i njihova forma koja je u poslednje vreme nesolidna za Primeru definitivno bolja od igre koju je Salcburg kao domaćin mogao da ponudi.

„U ovoj prilici najumesnije je odigrati 3+“, poruka je našeg današnjeg gosta koja u trenutku tipovanja vredi kvote 1,60.

Igru zatvaramo na utakmici PSV – OLIMPIJAKOS, po kvoti 2,10 najskuplje postavljenom tipu današnjeg, 1.722. izdanja „Humanitarnog tiketa u podne“. Olimpijakos je prvu utakmicu dobio sa 4:2, što samo po sebi, naravno uz sećanje na 4+ ishod para iz 2018. godine golica maštu kada je u pitanju tipovanje na golove. Kako bilo, PSV će sigurno zbog rezultata prvog meča morati da se otvori, odnosno da juri rezultat. Grci će igrati povučenije, jer zaista imaju šta da čuvaju mada su se i u Pireju držali dosta povučenije na terenu.

“Igru zatvaram jedinicom na PSV”, rečeno je, učinjeno, a mi se nadamo da će lagodno proći, odnosno overiti vrlo interesantan tiket koga i sami možete popuniti, pa ga uplatiti na najbližem uplatno-isplatnom mestu ili preko veb aplikacije MOZZART kladionice.

Za kraj, čini nam se umesnim da prenesemo savet Dominika Mavre koji zapitan za životni i sportski moto, u našem slučaju kladilačke prirode kaže: “Bez obzira kojim poslom se baviš moraš dati sve od sebe da bi pred sobom bio čist. Tako je u sportu, životu, prijateljstvu, ljubavi”…

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dominik Mavra će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarne fondacije za pružanje pomoći socijalno ugroženim kategorijama stanovništva gradskih i ruralnih sredina “Radost darivanja” Banjaluka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 16,62, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaKK Zadar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara