ŠOKANTNI SNIMCI: Legendarni Pele jedva se kreće, služi se šetalicom
Foto: Printskrin

STAROST...

ŠOKANTNI SNIMCI: Legendarni Pele jedva se kreće, služi se šetalicom

Fudbal -

Slavni Edson Arantes do Nascimento, poznatiji kao Pele (80) dobio je dokumentarac koji se emituje od utorka na Netfliksu.

Ono što je šokiralo gledaoce jeste činjenica da se jedan od najboljih fudbalera svih vremena jedva kreće, i to služeći se šetalicom.

Pregovori sa slavnim Brazilcem su trajali osam meseci, a u filmu je prikazan niz intervjua sa njim, kao i njegovim bliskim osobama. Dokumentarac prikazuje neke do sada neispričane priče.

Poseban šok predstavljao je trenutak kada se Pele pojavio u invalidskim kolicima. Njegov sin Edinjo je potvrdio da se Pele jedva kreće, i da dobar deo vremena mora da provede u kolicima.

- Ima problem s kretanjem što ga na određeni način 'baca' u depresiju. Zamislite. On je kralj, uvek je bio uticajna osoba, a da danas ne može ni da hoda. Sramota ga je, ne želi da izlazi kako ne bi bio viđen ili da radi praktično bilo šta što uključuje izlazak iz kuće. Jako je povučen - rekao je Edinjo.

Ajaks ima 2:1 iz prvog meča i Dušana Tadića u formi. Kec vredan kvote 2,20, tip 3+ je sigurnija varijanta sa 1,65. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Ajaks – Lil.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track