0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

ŽOZE MURINJO ZADOVOLJAN POSLE PROLAZA: „On je dijamant, dečko sa neverovatnim potencijalom!“

Objavljeno: 24.02.21 u 23:30

Totenhem je ubedljivo prošao dalje protiv ekipe iz Austrije, a Žoze Murijno bio je zadovoljan!

Engleski tim je rutinski dobio ovaj dvomeč, ukupnim rezultatom 8:1.

– Bilo je dobro, prošli smo, pobedili u meču kako smo želeli, nije bilo potrebe ni za kakvim hitnim planom. Igrali smo dobro tokom većeg perioda i postigli četiri lepa gola. Ovo je svakako posebna noć za naše klince koji su prvi put igrali za prvi tim. Bitno je i da nije bilo povreda – izjavio je trener Totenhema.

Portugalac je posebno pohvalio Dele Alija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Imali smo težak period, on je imao povredu i istovremeno svakodnevno razgovarao o ostanku ili odlasku. Tržište se u međuvremenu zatvorilo, povreda je prošla i počeo je motivisano da trenira. Sad igra vrlo dobro, ne kažem u ovom trenutku da imamo startnu postavu zbog toliko mečeva, ali tu je. Postigao je prelep gol, a mene još više raduju asistencije i to što je u kontinuitetu počeo da radi za ekipu – rekao je Žoze Murinjo.

Murinjo je govorio i novim igračima, a najviše je pričao o 16-godišnjem Den Skarletu.

On je dijamant, klinac sa neverovatnim potencijalom. Trenirao je mnogo puta sa prvim timom i to mu daje drugačiju ličnost. Još uvek ima 16 godina, uskoro će 17 i verujem da će od sledeće sezone biti u prvom timu, jer poseduje ogroman talenat. Biće fantastičan igrač. On je napadač, broj devet, vrlo pametan, podseća na Markusa Rašforda – zaključio je Portugalac.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter