Foto: Odbojkaški savez Srbije
Foto: Odbojkaški savez Srbije

Monca preveliki zalogaj za TENT

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.02.21. | 21:29

U drugom polufinalu Bezije posle velike borbe savladao Galatasaraj

Odbojkašice TENT-a iz Obrenovca nisu uspele da naprave iznenađenje u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa CEV. Aktuelni šampion Srbije doživeo je ubedljiv poraz na Apeninima. Monca je bilo potrebno nešto više od sat vremena da nadigra Obrenovčanke i slavi sa ubedljivih 3:0 (25:15, 25:22, 25:12).

Izabranice Milana Gršića napravile su veliki rezultat ulaskom u polufinale međunarodnog takmičenja, ali protiv Monce nisu uspele da pruže značajniji otpor. Jedino su u drugom setu bile ravnopravan rival, a u redovima TENT-a najzapaženija je bila Ana Mitrović sa devet osvojenih poena. Pratile su je Jelena Lazić i Jovana Cvetković sa pet osvojenih poena, dok je u pobedničkom timu najbolja bila Hana Ortman sa 15 poena. Laura Hejrman je stala na 12, a Lize van Heke je osvojila devet poena za Moncu.

Izabrane vesti

Revanš meč zakazan je za utorak sa početkom u 19.00, a TENT će ugostiti Moncu u dvorani SKC Obrenovac.

U drugom polufinalu Bezije je u Francuskoj trijumfovao protiv Galatasaraja sa 3:2 (25:20, 13:25, 18:25, 25:22, 15:13). Turski tim je propustio priliku da se u Istanbul vrati sa prednošću, a revanš meč je na programu u sredu.



tagovi

OK TentMoncaCEV Kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara