Horoskop Horoskopski znakovi

Ovna, Devicu i Vagu u martu očekuju uspeh, ispunjenje ambicija i vredne nagrade

U martu se priroda ponovo budi i počinje da buja, pa i ne čudi što su mnoge drevne kulture početak godine obeležavale baš u ovom mesecu.

Imajući u vidu godinu za nama, mnogi od nas polažu nade u predstojeće proleće, a ovaj mart posebno će biti uspešan za Ovnove, Device i Vage.

Ovan

Početkom marta vaša vladajuća planeta Mars useljava se u vašu kuću komunikacije i informacija. Spremni ste da iskažete svoje ideje i stavove, a ovaj tranzit uklanja svaku sumnju i donosi poboljšano samopouzdanje. Posvetite se svakodnevnim obavezama, poslu, interakciji sa kolegama i sastancima.

Marsova energija vam za svaki trud donosi vredne nagrade. Savršeno se snalazite u timskom radu i osećate da ste potpuno nezaustavljivi na putu ka svojim ciljevima. Divno je vreme da jurite za svojim snovima i preuzmete rizik za njihovo ostvarenje.

Devica

U martu ćete imati neverovatnu snagu i hrabrost. Čak i kada se prepreke poređaju ispred vas i obuzme vas samokritika koja je svojstvena prirodi vašeg znaka, bićete sposobni da se oduprete ovim izazovima. Mars se seli u vaše polje karijere od 3. marta – ističe vaše ambicije, umanjuje mane i podstiče vas da delujete.

Očekuju vas nagrade i za trud iz prethodnih meseci. Značiće vam velika priznanja na polju karijere, a vaša pobeda je to što ćete izbeći perfekcionističke težnje i uspeti da završite sve zadatke u predviđenim rokovima.

Vaga

Mart počinje lagano i donosi vam jednu prijatnu jasnoću. Imaćete mogućnost da se fokusirate na posao, zdravlje i vredne rutine. Mlad Mesec od 13. marta ublažava pritisak svake vrste i podstiče vas da složite prirotete u svom životu.

Od 15. marta, kada se Merkur preseli u Ribe, preuzimate vredne aktivnosti, organizovani ste i u punom kapacitetu odrađujete obaveze. Nagrade i uspeh stižu tek krajem meseca kada pun Mesec uđe u vaš znak Zodijaka. Napokon osećate da ste ispunili sva svoja očekivanja.

Od 22. februara do 27. aprila stižu retki trenuci ljubavi i blaženstva, sve planete su u direktnom hodu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.2K Shares
2.2K Shares
Share via
Copy link