0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

ANHELINJO O ODNOSU SA GVARDIOLOM: „Najgore je kad trener ne veruje u vas, sudio mi je na osnovu dve utakmice!“

Objavljeno: 24.02.21 u 20:45

Fudbaler Lajpciga govorio je o svom odnosu sa Gvardiolom!

Španski fudbaler, Anhelinjo, pruža odlične partije u Lajpcigu, a navodi da Pep Gvardiola nije verovao u njega dok je nastupao za Mančester siti.

Mnogo je sličnosti između Gvardiole I Nagelsmana. Obojica vole da njihov tim ima loptu, da dominira, ali postoji jedna velika razlika – jedan mi je dao samopouzdanje i šansu da igram, a drugi nije – izjavio je Anhelinjo.

Anhelinjo je u Mančester došao 2014. godine, ali je uglavnom bio na pozajmicama. Igrao je u Đironi, Majorki i Bredi, a 2018. godine potpisao je za PSV.

Posle provedenih 12 meseci u Holandiji, vratio se u Englesku.

Proćerdao sam šest meseci odmarajući se kod Pepa, to je bilo dovoljno. Ne želim da to ponovo prolazim. Želim da budem na terenu – rekao je fudbaler Lajpciga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ponovo je završio na pozajmici, ovog puta u Lajpcigu, a ove godine potpisao je i ugovor sa prošlogodinjim polufinalistom Lige šampiona.

Veoma sam zahvalan Julianu na poverenju. Ne želim da upotrebim lošu reč, ali trenerima je nekad potrebno hrabrosti da stave igrača u tim, a on je to učinio od prve utakmice – izjavio je 24-godišnji fudbaler.

Fudbaler navodi da je najgore kad trener ne veruje u igrača.

– S jedne strane sam zaista mnogo naučio od Pepa, poboljšao me je kao igrača, ali s druge strani nisam igrao onoliko koliko sam želeo ili zaslužio. Najgore je kad trener ne veruje u vas. To me je ubilo. Sudilo mi se na osnovu dve utakmice u predsezoni. Posle toga nisam igrao mesecima. Teško je igrati jednu utakmicu svaka dva meseca, tako da sam danas srećan što sam dobio priliku da dođem u Lajpcig i sarađujem sa Julianom i ekipom – zaključio je Anhelinjo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter