Kao da ste tamo: Sony radi na novom uređaju

U periodu za nama izgleda kao da Sony nije bio preterano zainteresovan za svoj Playstation VR hardver, već se više fokusirao na druge stvari, poput PS5 konzole.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2021.

13:58

Default images

To ne znači da japanska kompanija diže ruke od obećavajuće scene, već se priprema za novu generaciju. Iako je aktuelni model PSVR hedseta kompatibilan sa Playstation 5 konzolom, Sony sada radi na novom modelu, dizajniranom specijalno za PS5, piše play.co.rs.

Novi Playstation VR, koji trenutno nije imenovan, neće izaći ove godine, a Sony otkriva da će on imati bolju rezoluciju, lakše povezivanje sa konzolom, šire vidno polje. Takođe, sa ovom VR kacigom doćiće i novi kontroler sa dosta fora koje poseduje DualSense, poput haptičke podrške, adaptivnih tastera i sličnog.

Objava o radu na ovom PSVR-u dolazi sa jako malo detalja, ali je Sony za cilj više želeo da fanove informiše o radu na novom Playstation VR uređaju, kao i da se kreiraju nove igre i svetovi koje će biti moguće istraživati u virtuelnoj realnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: