0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

HOTSPORT ANALIZA: Da li Atalanta može do novog iznenađenja? (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.21 u 18:37

Borusija u Mađarskoj dočekuje Mančester Siti.

U sredu su na programu dve utakmice najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi. Oba susreta su zakazana za 21:00h.

Bergamo je domaćin duela između Atalante i Real Madrida. Klub iz Italije igra sjajno u prethodne dve sezone i već su pokazali da su spremni za velika iznenađenja.

Izabranici trenera Gasperinija nisu poraženi u februaru. Ostvarili su pobede na prethodne tri utakmice. U nedelju su savladali Napoli, a meč je završen rezultatom 4:2.

Grupnu fazu su završili kao drugoplasirana ekipa. Ispred Gasperinijevih izabranika, našao se samo Liverpul.  Ajaks je zauzeo 3. mesto, dok se na začelju tabele našao Mitjiland.

Italijanima u goste stiže slavni ‘kraljevski klub’. Real Madrid igra promenljivo tokom cele sezone. Trenutno su drugoplasirana ekipa u Španiji.

Gradski rival Atletiko ima tri boda prednosti. Na prethodnih šest duela, zabeležili su sjajan učinak od pet pobeda i jednog poraza.

Aktuelni šampion Španije je u nokaut fazu stigao kao prvoplasirana ekipa u grupi B. Čudan splet okolnosti je doveo Real na 1. mesto.  Zanimljiva činjenica, jeste to da su dva puta poraženi od Šahtjora. 

Zidan ima velike probleme sa sastavljanjem tima. Na listi povređenih igrača, nalaze se imena poput Benzeme, Azara, Karvahala, Ramosa, Marsela….

Ulogu favorita prepuštamo gostima. U pitanju je blago favorizovanje Reala. Pored brojnih problema, izabranici trenera Zidana, imaju mnogo više iskustva igranja važnih utakmica u Evropi. Ostavljamo mogućnost za potencijalno iznenađenje, ali očekujemo veliki broj pogodaka.

PROČITAJTE JOŠ: DŽOŠUA JASNO PORUČUJE: ‘Ako je Fjuri ozbiljan, zna gde da dođe i bori se sa gazdom! Želim borbu, može i u dvorištu’

Vlada Nemačke je donela mere zaštite od COVID-19 virusa, koje su već dugo na snazi. Iz tog razloga, Borusija Menhengladbah, ugostiće Mančester Siti u Mađarskoj.

Utakmica se igra na stadionu ‘Puškaš arena’, kao i duel između Lajpciga i Liverpula. 

Nemci ne blistaju u domaćem prvenstvu ove sezone. Trenutno se nalaze na 8. poziciji. Na četiri prethodne utakmice u nacionalnom takmičenju, doživeli su dva poraza i dva remija.

Napravili su veliko iznenađenje i prošli u nokaut fazu Lige šampiona, a iza sebe su ostavili Šahtjor i Inter. 

Mančester Siti igra fenomenalno! Serija vezanih pobeda je stigla do broja 18! Poslednji put nisu ostvarili trijumf 15. decembra 2020. godine. Tada je utakmica sa Vest Bromvič Albionom, završena bez pobednika.

https://youtu.be/RzxZqppr1tw

Izabranici Pepa Gvardiole važe za aspolutnog favorita. U grupi C su zauzeli 1. mesto sa čak 16 osvojenih bodova.

Veliki broj pogodak se očekuje i na ovoj utakmice, a to je najveća sličnost sa duelom koji se igra u Italiji.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter