Novopazarci smijenili Bataka, Kosanović neće na klupu

0
28

Upravni odbor superligaša Novog Pazara smenio je Radoslava Bataka sa mesta šefa stručnog štaba.

Odluka je doneta dan posle poraza od Javora u Ivanjici (0:1).

Batak se na klupi zadržao nepuna tri i po meseca. Od sredine novembra prošle godine, predvodio je Novi Pazar na devet utakmica i upisao dve pobede, protiv Metalca i niškog Radničkog, tri remija i četiri poraza. Poslednji, od komšija na ivanjičkom stadionu, bio je i poguban – uprkos primedbama na suđenje Milana Ilića, klupsko rukovodstvo ostalo je pri stavu da su nužne promene u stručnom štabu.

Novi Pazar je sezonu počeo sa Kenanom Kolašincem na klupi. Jedan od simbola kluba, posle godinu rada i administrativnog plasmana u najviši rang, morao je da se povuče zbog lošijih rezultata. Izbor je pao na Bataka, čiji mandat je trajao četiri puta kraće i raskinut posle trećeg poraza u četvrtoj prolećnoj utakmici.

Traži se treći, spreman da iznese teret teške borbe za opstanak u poslednjih 15 kola. U niži rang, podsetimo, ove sezone će čak šest ekipa.

Prva želja Novopazaraca bio je iskusni Milorad Kosanović, međutim, provereni fudbalski vuk odlučio je da se zahvali na ponudi i ostane u Novom Sadu. Čelnici kluba u intezivnoj su potrazi za naslednikom Bataka i sasvim je izvesno da će prvi trening posle meča u Ivanjici, u sredu popodne, predvoditi novi šef stručnog štaba. U opticaju je nekoliko imena.

(Sport klub)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.