Utorak, 23.02.2021.

07:27

Trajković: Ukinuto obezbeđenje, ugrožava me Vučić; MUP: A 2019? Budite logični, gospođo Trajković

MUP odgovorio na tvrdnje političarke s KiM Rade Trajković, koja je izjavila da joj je MUP ukinuo obezbeđenje i da joj bezbednost ugrožava Vučić.

Izvor: Tanjug

Trajković: Ukinuto obezbeđenje, ugrožava me Vučić; MUP: A 2019? Budite logični, gospođo Trajković
Screenshot/ TV b92

Trajkovićeva je sinoć izjavila da joj je MUP Srbije ukinuo obezbeđenje kao i da joj je rečeno da je "prošla potreba za praćenjem, s obzirom na to je da relaksirana njena bezbednost".

Upitana da li se oseća i dalje ugroženom, ona kaže ''da se oseća najdirektnije ugroženom od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića'', i ukazuje da je na Kosovu pretučen sin njenog koalicionog partnera Nenada Rašića.

Na izjave Rade Trajković reagovalo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, odakle je saopšteno da se u Srbiji obezbeđenje dodeljuje i ukida u skladu sa bezbednosnom procenom nadležnih službi, a ne pojedinaca.

''Kada je Radi Trajković 2019. MUP Srbije uspostavio obezbeđenje, gospođa Trajković nije tada izjavila da je štiti Vučić. Kada je opet u skladu sa bezbednosnim procenama koje su vršile MUP i BIA, gospođi Trajković ukinuto obezbeđenje, odmah se oglasila da joj obezbeđenje uklanja Vučić.

"Bilo bi dobro da gospođa Trajković odluči za šta sve hoće da napada Vučića i da pokuša da u napadima bude logična'', navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: