DOMAĆINU GORI POD NOGAMA! TSC pred gostovanje Zlatiboru: Želimo novu pobedu
Foto: Starsport©

superliga srbije

DOMAĆINU GORI POD NOGAMA! TSC pred gostovanje Zlatiboru: Želimo novu pobedu

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera TSC-a Dušan Bajić rekao je da poštuje Zlatibor, pogotovu zbog dobrih rezultata u poslednje dva kola, ali je istakao da njegova ekipa želi novu pobedu.

"Protivnik je pokazao da poseduju kvalitet, prethodne utakmice su igrali sa dve ekipe koje su na tabeli ispred TSC-a, ali su se dobro držali i nisu izgubili. Zlatibor ima jak motiv i želju da opstane u ovom rangu takmičenja, ali mi imamo motiv da odigramo dobru utakmicu, da ostvarimo maksimalno dobar rezultat i pobedimo", rekao je Bajić.

Fudbaleri TSC-a sutra gostuju ekipi Zlatibora u 22. kolu Super lige Srbije.

Bajić je naveo da veruje da će TSC sutra prikazati dobru igru, nastaviti niz utakmica sa dobrim rezultatima i tako doći do novih bodova.

Napadač Milan Đokić je naveo da ekipu Zlatibora odlično poznaje i da ga ne čudi što su dobrim igrama otvorili drugi deo sezone.

"Sigurno nas u Užicu očekuje prilično teška utakmica. Zlatibor je obnovio ekipu u odnosu na jesen i videli smo da su dobro pripremljeni ušli u prethodne mečeve. Očekujem da će uslovi biti slični onima u Senti kakvi su bili na utakmici protiv Rada. Ipak, i mi smo pripremljeni i fokusirani i pokušaćemo da uzmemo nova tri boda", rekao je Djokić.

Utakmica Zlatibor - TSC igra se u utorak od 14.00 na stadionu u Užicu.

Ekipa TSC-a je sedma na tabeli Super lige Srbije sa 31 bodom, dok je Zlatibor na 18. poziciji sa 17 bodova

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track