Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Đoković trenirao, spreman je za Raonića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.02.21. | 08:05

Najbolji teniser sveta nastavlja AO

Iščezle su i poslednje zebnje. Iako u prvi mah vesti nisu delovale dobro, Novak Đoković ipak nastavlja takmičenje na Australijan openu.

Odahnuli su njegovi navijači kada su čuli kasno sinoć informaciju da je najbolji teniser sveta zakazao trening na terenu broj 14 nekih pet sati pre meča sa Milošem Raonićem. Rečeno – učinjeno.

Izabrane vesti

Đoković je došao u melburnški teniski kompleks, odradio zagrevanje vozeći bicikl, a onda je izašao na teren i uradio lakši trening, najviše se fokusirajući na servis. Što je najbitnije, Novak je sve radio sa širokim osmehom na licu, te je utisak da će moći da zaigra bez većih tegoba meč sa Raonićem.

Sigurno je da srpski as nije skroz fit, niti može da bude posle onakve povrede, ali je situacija očigledno mnogo bolja nego što se očekivalo čim je odlučio da nastavi da se takmiči na grend slemu.

Ako je suditi po međusobnim duelima, Novak ima dobrog rivala u osmini finala, jer je u svih 11 dosadašnjih mečeva pobedio Raonića, a u dva duela u Australiji nije od njega izgubio ni set.

Prema programu, duel Đokovića i Raonića bi trebalo da počne oko 10.30 časova, posle meča Halep – Švjontek na Rod Lejver areni.


tagovi

Novak ĐokovićAustralijan openMiloš Raonić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara