1
ATP

FOTO: Twitter screenshot

TEJLOR FRIC LJUT POSLE PORAZA: „Da je zaista povređen, ne bi nastavio da igra!“

Objavljeno: 12.02.21 u 15:20

Novak Đoković je savladao Frica posle 5 setova!

Novak je u ranoj fazi trećeg seta proklizao i povredio se, a Amerikanac navodi da je trebalo da očekuje da će najbolji teniser sveta zaigrati bolje.

U petom setu mi je delovao prilično dobro. Moram da mu odam priznanje za peti set, bio je zaista dobar, ni nalik trećem i četvrtom setu. Servirao je neverovatno, praktično dva prva servisa i nije skoro uopšte promašivao – izjavio je Amerikanac.

Potom je Tejlor Fric (31. na ATP listi) rekao da je tako nešto trebalo i da očekuje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Da je bio zaista, zaista povređen, ne bi nastavio da igra. Delovalo je kao da se muči u trećem i četvrtom setu, ali nije delovalo kao da se muči u petom. Možda se borio kroz to. Srećan sam zbog njega što se tako dobro oporavio – rekao je Fric

Đoković će se u četvrtom kolu sastati sa Milošem Raonićem, a Fric ponovo nije uspeo da se plasira u četvrto kolo nekog Grand Slema.

Videćemo šta će se dogoditi. Videćemo hoće li igrati. Nije izgledao baš predobro u trećem i četvrtom setu, ali kretao se i igrao dobro u petom. Ako bude igrao kao u petom, pobediće manje-više svakoga – zaključio je Fric.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter