Maloletnik bez vozačke dozvole vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Kruševcu zatekli su sinoć sedamnaestogodišnjaka iz ovog grada koji je upravlјao automobilom bez položenog vozačkog ispita i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštio je MUP.
Maloletnik bez vozačke dozvole vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa
Foto: 021.rs
Nakon što ga je policijska patrola zaustavila u jednoj gradskoj ulici, testiranjem je utvrđeno da vozi pod dejstvom kokaina i kanabisa.
 
Maloletnik je isklјučen iz saobraćaja i protiv njega će biti podnete prekršajne prijave Prekršajnom sudu u Kruševcu.
  • Haha

    12.02.2021 10:20
    @lol
    Progutao si reč "kokain" dok si čitao vest
  • kiza 57

    11.02.2021 19:14
    Ne kažnjavati, nego roditelje
  • Lol

    11.02.2021 19:06
    Gore je to što je vozio bez dozvole, samo me malo nervira kad krenu da se ispucavaju "velikim" rečima kao psihoaktivna supstanca i tako to. Čoveče pušio je travu, nije se teleportovao u četvrtu dimenziju. Gore bi vozio na dva piva. Isto kao kad ih uhvate sa dve biljke na terasi, "labaratorija skanka" ludilo. Izađite iz te vaše retrogradne rupetine više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija