Brnabić: Za donaciju vakcina Severnoj Makedoniji čekamo dozvolu Fajzera

Sve je spremno da Srbija uruči Severnoj Makedoniji donaciju Fajzerovih vakcina, ali se čeka dozvola tog američkog proizvodjača, rekla je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.
Brnabić: Za donaciju vakcina Severnoj Makedoniji čekamo dozvolu Fajzera
Foto: 021.rs
Objasnila je da je ugovorom Srbije sa Fajzerom predviđeno da vakcine ne mogu da se izvoze.
 
"Imamo određene količine vakcine namenjene donaciji Severnoj Makedoniji, jedino se čeka tehnička dokumentacija, odnosno zvanično odobrenje Fajzera da mogu da se doniraju njihove vakcine", kazala je Brnabić novinarima.
 
"Razgovarala sam s direktorom Fajzera da se što pre dobije odobrenje za donaciju, a i predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povukao lične veze u SAD da dobijemo tu sagalsnost. Nadamo se da će se sve završiti u narednih nekoliko dana", dodala je premijerka.
  • Jogi Letač

    11.02.2021 21:42
    Ovo sa donacijom meni izgleda ovako: pijani muž časti društvo u kafani jer je dobio platu a kući mu deca i žena gladni. Al on hoće da ispadne faca! Ko li vam smišlja ovakve moronske ideje? Ovamo zatežete za plaćanje poreza i doprinosa (evo primer frilensera), a na drugoj strani rasipate šakom i kapom!
  • Penzioner

    11.02.2021 20:11
    Prioriteta nema
    Davno sam usao u 9 deceniju sa astmom i infraktom,javo se pre 18 dana za Fajzerovu vakcinu,jos nista od poziva.
  • Slucaj

    11.02.2021 20:07
    I ja cekam Fajzera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.