Zdrav duh

Dženifer Lopez drastično promenila izgled, oduševila, ali i razbesnela fanove FOTO

Pevačica i glumica Dženifer Lopez za fotografisanje za naslovnu stranu jednog časopisa potpuno je skratila dugu, prepoznatljivu kosu i time naljuitila brojne fanove.

Četvrtak, 11.02.2021.

16:20

Izvor: B92

Dženifer Lopez drastično promenila izgled, oduševila, ali i razbesnela fanove FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Česta promena imidža spada u opis radnog mesta slavnih osoba, ali to ne znači da će fanovi odobriti svaku promenu. U istoj situaciji našla se latino diva Dženifer Lopez (51), koja je za potrebe nove naslovne strane časopisa "Allure" skratila svoju dugu kosu. Njen "mokri piksi" naišao je na talas neodobravanja. Za frizuru je zaslužan njen stilista Kris Eplton koji se na svom Instagramu pohvalio novim izgledom pjevačice.

Dok jedni sa oduševljenjem komentarišu neočekivanu promenu 51-godišnje pevačice, drugi su zgroženi time što se odlučila na takvu radikalnu promenu pa nisu pozdravili njen novi izgled. Treći tvrde da im je drago što je izašla iz svoje zone komfora, a za veliki poduhvat pevačica se odlučila zbog slikanja za časopis čiju će naslovnicu u martu krasiti povodom 30. godišnjice izdavanja.

"Kratka kosa ti predivno stoji", napisao je jedan pratilac, a drugi se nije saglasio pa je poručio: "Za mene je ovo njeno najgore izdanje ikada. Ne sviđa mi se", izjasnio se.

"Mislila sam da je to perika", napisala je obožavateljka začuđeno.

"Nema šanse", nastavile su da se nižu reakcije.

Dženifer Lopez i bivša bejzbol zvezda Aleks Rodrigez verili su se još pre skoro dve godine, a trebalo je da se venčaju prošle godine, ali koronavirus im je poremetio planove. Iako se čini da ona nikad nije bila srećnija, jedan rijaliti šou pokrenuo je sumnju.

Rijaliti zvezda Medison Lekroj došla je pod svetla reflektora nakon što je njena koleginica iz rijalitija "Southern Charm" u jednoj epizodi optužila da je imala aferu s Rodrigezom. O svemu se sad oglasila i prozvana Medison, pa je negirala bilo kakvu aferu. U razgovoru za "Page Six" rekla je kako su se Aleks i ona čuli samo nekoliko puta preko telefona i da se fizički nisu nikad sreli ni upoznali. Kazala je da se očigledno poverila pogrešnoj osobi o tome i da je to kasnije otišlo u krivom smeru i preraslo u nešto veće nego što jeste.

"Sve te stvari su se dogodile pre par godina, ali tek se sad prikazuju te epizode na televiziji. Ne znam šta da uradim. Nastojala sam da budem što tiša u medijima, ne želim loše njegovoj porodci ili mojoj. Mi smo definitivno nevini u svemu ovome", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.