Stevanović  (© FK Partizan)
Stevanović (© FK Partizan)

Operisan Nemanja Stevanović

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.02.21. | 13:45

Pauza za Partizanovog golmana

Skoro kompletan kadar Partizana u „Zemunelu“, Nemanja Stevanović u bolničkoj postelji. U danu prve utakmice drugog dela prvenstva, golman crno-belih je operisao rame u jednoj beogradskoj klinici.

Prema klupskom obaveštenju, hirurški zahvat je prošao dobro, momak iz Loznice se oseća dobro, pa je odmah po izlasku iz sale poslao poruke podrške timskim kolegama i poželeo im sreću protiv Napretka.

Izabrane vesti

Hvala svima na pozdravima i rečima podrške. Sve je dobro prošlo, sad sledi period oporavka. Ni prva ni poslednja prepreka u životu koju ću, kao i uvek, uz pomoć porodice i vas savladati Crno-beli, gazite do kraja, ništa nije nemoguće“, oglasio se Stevanović iz bolnice.

Stevanoviću je pred kraj priprema u Turskoj stradalo rame tako što je iskočilo iz ležišta tokom rutuinske intervencije za vreme jednog treninga, potom je vraćen za Beograd, gde je posle lekarske ekspetize ustanvljeno da mora na operaciju.

Na taj način Partizan je ostao i bez drugog golmana u osvit nastavka sezone, pošto se Aleksandar Popović tek vratio iz selekcije Superlige koja je igrala dva test meča u Severnoj Americi i nije spreman da bude u konkurenciji za mesto među stativama u prvom kolu protiv Napretka. Posledično tome, protiv Kruševljana će braniti Vladimir Stojković.


tagovi

Nemanja StevanovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara