0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Zanimljiva ponuda ove srede, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 03.02.21 u 09:35

U sredu nas očekuje zanimljiva ponuda, ali mi smo se odlučili za utakmice Kupa Nemačke, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

18.30 Lajpcig – Bohum

Bez obzira što Bohum odlično igra u drugoj ligi, Lajpcig je ogroman favorit. Sigurno je da će se gosti odupreti, ali njima je glavni cilj da se plasiraju u viši rang, tako da će žrtvovati takmičenje u DFB kupu. „Bikovi” su među timovima koji su najozbiljniji kandidat za osvajanje trofeja. Moglo bi se reći da su imali sreće prilikom žreba i to moraju da iskoriste već u regularnom toku jer ih prava iskušenja tek očekuju.

Predlog: 1-1&I<II (4.80)

18.30 Volfzburg – Šalke

„Vukovi” su em bolji, em raspoloženiji da se bore za trofej. Zna se ukakvoj je situaciji Šalke, tako da mu je najgora varijanta da igrači rasipaju snagu u takmičenju u kome nemaju nikakve šanse, a u ligi im gori pod nogama. Imaće priliku da se rehabilituju na utakmicama koje tek dolaze, a slobodno mogu da podignu rampu da Volfzburg prođe u naredno kolo. Verovatno ni domaćin neće igrati sa najjačom postavom, bar na početku.

Predlog: 1-1&2+ (2.80)

20.45 Jan Regenzburg – Keln

Keln se pojačao Majerom (Kristal Palas) i Denisom (Briž), ali je malo verovatno da će odmah biti ubačeni u vatru. Zbog toga, nepredvidivi Jan Regenzburg ima šansu, tim pre što je domaćin. „Jarčevi” nisu otresita ekipa koja može da preti niželigašu kome su inspiracija. Pre bi se moglo reći da će napasti iz mišje rupe jer im nedostaje samopouzdanje. Treba očekivati veliku i izjednačenu borbu.

Predlog: I<II (2.00)

20.45 Štutgart – Borusija M.

Nedavno je u ligi bilo 2:2, s tim da je Štutgart izjednačio debelo u nadoknadi iz penala koji je nepromišljeno napravio Bensebaini. Prednost „Švaba” je što su fokusirani na ovu utakmicu, a gosti na dvomeč sa Mančester sitijem u Ligi šampiona. Bar imaju više igrača za rotaciju, ali ukoliko ne izvedu najbolji tim, nemaju čemu dobrom da se nadaju u derbiju ove runde DFB kupa. U timu Štutgarta sve zavisi od Gonzalesa, pa će se sa njim pozabaviti Kramer i saigrači.

Predlog: 1X&2+ (1.85)

UKUPNA KVOTA 49.73 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter