Mario Mandžukić (©Reuters)
Mario Mandžukić (©Reuters)

Milan sa Mandžukićem i Tomorijem, a bez Haugea na Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 22:24

Prijavljeni igrači za Ligu Evrope...

Norveška senzacija Jens Peter Hauge neće videti Marakanu u duelu šesnaestine finala Lige Evrope, u kojem se Milan sastaje sa Crvenom zvezdom.

Rosoneri su objavili spisak igrača koji su prijavili UEFA za nastavak takmičenja u Ligi Evrope. I na tom spisku nema Haugea, koji je jesenas igrao za Milan u grupnoj fazi takmičenja i postigao gol na utakmici sa Seltikom.

Izabrane vesti

Trener italijanskog giganta Stefano Pioli licencirao je svu trojicu novih igrača, koji su tokom zimskom prelaznog roka došli na San Siro. To su napadač Mario Mandžukić, defanzivac Fikajo Tomori i vezista Sualiho Meite. Njih trojica će biti u kombinaciji za dvomeč sa Crvenom zvezdom.

Neko je morao da bude „žrtvovan“, kako pišu italijanski mediji i izbor je pao na Haugea.

Na Milanovom spisku igrača za Ligu Evrope su: Đanluiđi Donaruma, Ćiprijan Tatarušanu, Davide Kalabrija, Dijogu Dalo, Teo Ernandez, Pjer Kalulu, Simon Kjer, Fikajo Tomori, Alesio Romanjoli, Ismael Benaser, Samu Kastiljeho, Braim Dijaz, Frank Kesi, Rade Krunić, Sualiho Meite, Aleksis Salemakers, Sandro Tonali, Hakan Čalhanoglu, Zlatan Ibrahimović, Rafael Leao, Mario Mandžukić i Ante Rebić.

Na B spisku, gde su igrači ispod 21 godine su Mateo Gabija i Danijel Maldini.

Dvomeč između Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope igraće se 18. i 25. februara.


tagovi

MilanLiga EvropeMario MandžukićJens Peter HaugeFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara