Nova vest
Košarka

Sreda, 27.01.2021.

21:12

Filipovski objasnio šta je nedostajalo u Krasnodaru

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je da je njegovoj ekipi za pobedu nad Lokomotivom Kuban bilo potrebno više raspoloženih igrača.

Izvor: MT

Autor: MT

Filipovski objasnio šta je nedostajalo u Krasnodaru
Miroslav Todorovic/Starsportphoto

"U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili, počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula", rekao je Filipovski.

"Za današnju pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno", dodao je trener Partizana.

Košarkaši Partizana izgubili su u gostima od Lokomotive Kuban sa 74:67.

Crno-beli posle tri odigrane utakmice u Top 16 fazi Evrokupa imaju učinak od jedne pobede i dva poraza.

Bek Partizana Markus Pejdž je istakao da je razliku na ovoj utakmici napravilo nekoliko minuta tokom drugog poluvremena.

"Ovo je bolan poraz, radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kroford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu", rekao je Pejdž.

"Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogadjali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane", dodao je.

Naredni duel Lokomotive i Partizana na programu je naredne srede od 20.30 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve