Saradnik Gorana Vesića priveden na granici sa Crnom Gorom

Gradski sekretar u upravi Grada Beograda Nemanja Stajić, za koga mediji pišu da je jedan od glavnih saradnika zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića priveden je u ponedeljek uveče na granici sa Crnom Gorom.
Saradnik Gorana Vesića priveden na granici sa Crnom Gorom
Foto: 021.rs
Na graničnom prelazu Ranče, tokom kontrole prilikom ulaska u Crnu Goru, policija je kod više državljana Srbije u dva vozila pronašla i oduzela više od 26.000 evra, pet laptop računara i 11 srpskih zastava.
 
Kako je rečeno Vijestima, državljani Srbije Rastko Pleskonjić, Mileta Mitrović, Nemanja Stajić i Pljevljak Radosav Šljivančanin, koji su bili na putu za Nikšić, kontrolisani su na osnovu operativnog podatka. U mercedesu u kome su bili Pleskonjić i Mitrović nađena su tri nova laptop računara Lenovo i 11 državnih zastava Srbije. Pored toga, kod Pleskonjića je pronađeno 7.000, a kod Mitrovića 5.000 evra.
 
Stajić i Šljivančanin su bili u vozilu škoda superb. Kod Stajića je pronađeno 7.600, a kod Šljivančanina 6.900 evra, a u vozilu su pronađena i dva nova laptopa marke Lenovo.
 
"Priveli su nas i maltretirani samo zato što smo Srbi. Od 11 sati su nas držali kao kriminalce. Oduzeli su nam dva vozila novac i laptopove i srpske zastave, bez ikakvog obrazloženja. Mi smo krenuli u privatnu posetu. Ni jedan jedini prekršaj nismo napravili, a kamoli krivično delo. Jasno nam je da režim Mila Đukanovića nastavlja sa progonom Srba. Ni čašu vode nam nisu dali da popijemo. Na samoj granici su nas držali više od sat vremena", rekao je Stajić za Borbu.
 
Protiv Stajića je podneta krivična prijava 2018. godine jer je, kako je navedeno, funkcionerima Srpske napredne stranke i njihovim saradnicima mimo svih propisa uknjižio 52 stana i lokala.
  • White

    27.01.2021 06:13
    PatriJote postenjacine...
  • dijasporac

    27.01.2021 00:12
    5 novih, i to Lenovo, laptopova?! Sine, to je bas sumnjivo. mora da su pali na tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.