Muškarac povređen u saobraćajnoj nezgodi na Mišeluku, vozila smrskana

Pedesetjednogodišnji muškarac povređen je u saobraćajnoj nezgodi danas oko 17 časova na Mišeluku.
Muškarac povređen u saobraćajnoj nezgodi na Mišeluku, vozila smrskana
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs navodi doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa je na licu mesta zbrinula povređenog muškarca i prevezla ga u Klinički centar Vojvodine na odeljenje hirurgije.
 
Dva automobila su u potpunosti smrskana kod semafora ka Institutu, a više informacija i okolnosti udesa biće poznate nakon policijskog uviđaja.
  • w/e

    27.01.2021 19:08
    @bojan
    Steta sto komentari ne dozvoljavaju da crtam, posto ne postoji drugaciji nacin da se dopre do neistomisljenika.
    Turiranje i 'Skripanje guma' nije divljanje, niti je zakonom zabranjeno.
    Sto se tice "Cinjenica" o onome sto mislim, to su samo tvoje pretpostavke, osim ako nisi mozda i vidovit.
    Tvrdnja je bila da su ocevidci rekli da se kretao odredjenom brzinom na mostu pa me zanima na osnovu cega je procenjena trenutna brzina kretanja, sto je nepovezano sa mogucnoscu percepcije promene brzine kretanja bilo da je to ubrzavanje ili usporavanje.

    U svakom slucaju gomila neartikulisanih pretpostavki za koje se nesrecnik nada da su istinite, naravno bez ijednog validnog argumenta. Ne znam zasto se ovakve bljuvotine i zatupljivanje uopste dozvoljavaju na ovom portalu.
  • Jaca

    27.01.2021 17:56
    Zašto?
    Kako bi bilo ,da policija stvarno radi svoj posao?Divlja se u celom gradu.Vozi se, kao da policija ne postoji.
  • Bojan

    27.01.2021 16:23
    @w/e
    Činjenica je da ti misliš da je negde dozvoljeno da se divlja zato što je u pitanju parking - jednostavno zato što žarko želiš da postoji mesto gde smeš da divljaš, pa si tako odlučio.
    Činjenica je da misliš da je isto da neko divlja dva kilometra ili pola jer može samo jednom da ubije nekoga, pošto ti je očigledno samo to relevanto kao merilo da li sme da se divlja ili ne.
    Činjenica je da misliš da je u redu da jedan bolesnik kroz grad vozi pijan ogromnom brzinom samo zato što je drugi bolesnik prošao na crveno.
    Činjenica je da se golim okom može utvrditi da vozilo smanjuje brzinu, kao što je činjenica da oni koji to nisu u stanju realno ne ispunjavaju osnovne kriterijume za vožnju automobila.
    Činjenica je da ste vi napaljeni klošari što se skupljate na Mišeluku hrpa bezobraznih, neodgovornih budala koji bi umesto da sedaju za volan trebalo da se upregnu u teretna kola.
    A što se tiče 'ad hominem' argumentacije, iz samog naziva proizilazi da se odnosi na ljude, ne na vas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika