NOVAK NAPUŠTA KARANTIN I ODMAH IZLAZI NA TEREN: Đoković izbegao Nadala i Tima, igra protiv mlade nade belog sporta! ZNA SE I VREME
Foto: AP

EGZIBICIJA

NOVAK NAPUŠTA KARANTIN I ODMAH IZLAZI NA TEREN: Đoković izbegao Nadala i Tima, igra protiv mlade nade belog sporta! ZNA SE I VREME

Tenis -

Karantin u kojem se nalazi Novak Đoković u Adelejdu polako se bliži kraju i srpski as se sprema za egzibicioni turnir "A Day at the Drive", 29. i 30. januara.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće svoj prvi meč u noći između 28. i 29. januara na egzibiciji u Adelejdu, koja je organizovana kao zagrevanje pred zvaničan start sezone u Melburnu, gde će se održati ATP kup, a zatim i glavni događaj Australijan open.

Novak Đoković će meč u Adelejdu igrati od 03.30 po srednjoevropskom vremenu (13 časova po lokalnom vremenu).

Protivnik će mu biti Italijan Janik Siner, jedna od najvećih nada u svetu tenisa, koja je dobila priliku da se nađe u Adelejdu uz top 3 tenisera na ATP listi, Đokovića, Nadala i Tima.

Nakon njih dvojice na terenu će se naći u reprizi finala Ju-Es opena iz 2018. godine Serena Vilijams i Naomi Osaka.

Zatim će svoj meč igrati i Venus Vilijams, a protivnica joj je Rumunka Irena Kamelija Begu.

Na programu je potom večernja sesija u kojoj će biti odigrana još dva meča. Od 9.30 po srednjeevropskom vremenu prava poslastica - sastaju se Rafael Nadal i Dominik Tim.

Za kraj je rezervisan susret dve najbolje teniserke sveta Ešli Barti i Simona Halep.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track