Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.01.2021.

13:15

Pune ruke posla za Tuhela – u Čelsiju je ovih dana bilo i tuče!

Tomas Tuhel će tokom popodneva voditi prvi trening ekipe Čelsija, ali nemačkom stručnjaku neće biti nimalo lako prvih dana na poslu u Londonu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Pune ruke posla za Tuhela – u Čelsiju je ovih dana bilo i tuče!
Foto: Profimedia

Bivši trener Pari Sen Žermena imaće težak posao da dovede sve u red pošto je atmosfera odlaskom Frenka Lamparda prilično narušena.

Ne samo zbog toga što su se pojedini igrači u poslednje vreme okrenuli protiv legende Čelsija, već što je bilo i sukoba među njima na treningu u bazi u Kobamu.

Ostrvski mediji prenose da se kapiten Sezar Aspilikueta nekoliko puta sukobioi sa štoperom Antonijom Ridigerom i da su tenzije eskalirale uoči otkaza Frenku Lampardu.

Sada već bivšem menadžeru su zamerali da nije uspeo da skrati spisak igrača i stvori prostora za nove igrače, Timu Vernera, Kaija Haverca, Bena Čilvela, Eduara Mendija i Tijaga Silvu.

Tako su u ekipi ostali i Ridiger, Markos Alonso i Žorginjo, trojica igrača kojih je Lampard želeo da se reši.

Nije uspeo i svi oni su mu pravili probleme u poslednje vreme. Ridiger je dospeo do toga da ga nije bilo u protokolu na mnogim mečevima, pa je bio vrlo nervozan na treningu zbog čega je počeo da se svaža i sa Aspilikuetom.

Španac je pokušao sa smiri tenzije među igračima, posebno jer su i igrači iz Čelsijeve akademije bili nezadovoljni tretmanom kod Lamparda. Na kraju, Ridiger je igrao na poslednja dva Lampardova meča na klupi u Premijer ligi, ali isuviše kasno. Sada će Tuhel imati zadatak da pomiri zavađene strane, što neće biti jednostavno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve