Anhel Di Marija (©Reuters)
Anhel Di Marija (©Reuters)

Trka za Di Marijin potpis: Pariz, Milan, Torino ili London?

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.01.21. | 10:23

Ističe mu ugovor sa Svecima

Imao je blistave trenutke u svakom klubu u kome je igrao, ali ni u jednom nije bio ovako konstantan kao u Pari Sen Žermenu. Međutim, Anhel di Marija na kraju sezone ostaje bez ugovora na Parku prinčeva, pa iako Sveci žele da ga zadrže, drugi klubovi žele da iskoriste situaciju.

L'Ekip piše da mu je PSŽ već spremio novi ugovor, ali da mu je jasno stavio do znanja da će morati da prihvati manju platu od 1.000.000 evra mesečno koliko trenutno ima na bruto nivou. Di Marija je svestan da će svi morati da prave ustupke, ali zato želi ugovor na dve godine.

Izabrane vesti

Podsetimo, u februaru slavi 33. rođendan, ali u Parizu se odlično oseća i odlično igra i sva je prilika da će se dogovoriti sa francuskim šampionom. Posebno sada nakon što je otišao Tomas Tuhel, navodno u poslednje vreme nije bio sa njim u odličnim odnosima. Ponajviše zbog toga što je Di Marija uvek morao da izlazi iz igre pre Nejmara i Kilijana Mbapea, čak i na utakmicama u kojima je bilo očigledno da nije problem do njega. Nejmar i Mbape su ipak prve zvezde kluba.

Kako bilo, Tuhel je sada otišao, pa je interesovanje drugih velikana jedino što bi Parižanima moglo da napravi problem. Ekip navodi da se Di Mariji već udvaraju Iner, Juventus i Totenhem. Ali i da Argentinac želi da ostane u Parizu, a i da PSŽ želi da zadrži igrača koji je na 243 utakmice za Svece postigao 86 golova i namestio još 102.

Ove sezone četiri gola i 10 asistencija na 22 utakmice, nije to loše. Naprotiv.



tagovi

Anhel Di Marija

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara