Zaustavljena potraga u ledenom Limu, auto potonuo 20 metara VIDEO/FOTO

Nakon što je automobil Prijepoljca koji je sleteo u Lim lociran potraga za vozačem i vozilom je obustavljena zbog loših vremenskih uslova.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2021.

09:51

Zaustavljena potraga u ledenom Limu, auto potonuo 20 metara VIDEO/FOTO
Foto: RINA

Kako agnecija RINA saznaje, potraga će biti nastavljena za nekoliko dana kad to dozvole vremenske prilike, jer kiša i sneg koji su padali noćas povećali su vodostaj Lima i potraga nije bezbedna za ronioce.

Loši vremenski uslovi otževaju potragu, a uz pomoć specijlanog uređaja lociran je automobil, nalazi se u dubini od 20 metara, dvadesetak metara nizvodno od mesta gde je upao, saznaje agencija RINA.

Muškarac Z.Z. sleteo je automobilom u reku Lim juče oko devet časova, a prema rečima očevdaca pretpostavlja se da se je moguće da se radi o samoubistvu, jer se muškarac zaustavio na proširenju, otvorio prozore i naglo se vratio u rikverc.
Foto: RINA
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: