Pantelić protiv Natha i Asana (© MN Press)
Pantelić protiv Natha i Asana (© MN Press)

Dao gol za pobedu nad Partizanom, otišao, pa se vratio: Dušan Pantelić opet na Čairu

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.01.21. | 12:04

„Najveće pojačanje ove zime“, uverava Vladimir Gaćinović, trener Radničkog

Iz Rada je stigao Veljko Trifunović, iz Vojvodine Ognjen Đuričin, ali je brk Vladimira Gaćinovića najviše zaigrao kad se na Čairu pojavio Dušan Pantelić. Kragujevčanin se vratio u Radnički i predstavljaće snažan adut Nišlija u nastavku superligaške sezone.

Završetkom jesenje njemu je istekao ugovor, kao slobodan agent na tržištu napustio je Niš, pričalo se o povratku u PAS Janjinu, međutim, kako ni Grci, ni ostali zainteresovani klubovi, nisu uspeli da udovolje njegovim zahtevima, odlučio je da karijeru nastavi tamo gde ju je i gradio poslednjih godinu i po dana.

Izabrane vesti

Ovo je za nas najlepša vest ove zime, i bez ikakvih sumnji najveće pojačanje za drugi deo prvenstva. Uz novajlije i sve ostale u našoj ekipi, sa Pantelićem ćemo imati jak i veoma kvalitetan sastav“, istakao je u izjavi za Sportski žurnal Vladimir Gaćinović, šef stručnog štaba Nišlija.

Pantelić pokriva poziciju centralnog veziste, jesenas je odigrao 16 prvenstvenih utakmica i postigao jedan gol. Za pobedu nad Partizanom (1:0) pred kraj oktobra.


tagovi

Dušan PantelićRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara