TREĆA SMENA: Brazil, Kolumbija, Meksiko, povratak Vizardsa na parket...

Vreme čitanja: 3min | ned. 24.01.21. | 22:58

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

FLUMINENSE – BOTAFOGO RJ, 00.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Fluminense se nada izlasku u Kopa Libertadores, sledi mu velika borba u Seriji A i protiv Botafoga ne sme sebi da dozvoli prosipanje bodova. Botafogo je odavno prežaljen. Postoje teoretske šanse za opstanak, nije definitivno otpisan, ali je realnost da će u niži rang. Sve sem trijumfa Fluminensea bila bi senzacija.

UNIVERSITAD ČILE – DEPORTES IKIKE, 23.15

(Fudbal, Čile 1)

Kolo Kolo se preporodio, pa će Depotes Ikike sa Kokimbom voditi mali rat ko ide u niži rang, a ko će dobiti drugu šansu i priliku za popravni da kroz baraž obezbedi opstanak. Aspiracije Universitada su mnogo veće – izlazak u Kopa Sudamerikanu ili kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu. Drži Universitad osmu poziciju, a pobeda mu obezbeđuje skok na četvrto mesto. Trijumf bi bio zlata vredan za oba tima.

KERETARO – PUMAS UNAM, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Pumas je u meksičkoj Aperturi ostao bez titule, Leon je bio bolji u finalnom dvomeču, pa Pumas želi da popravi stvari kroz Klausuru. Pumas je neporažen u prva dva meča, sakupio je četiri boda i nije primio gol. Keretaro je bio polovičan – poraz, pa trijumf. Na poslednja četiri međusobna susreta oba tima su odnela po dve pobede, a poslednji se radovao Pumas (3:2).

JAGUARES – BUKARAMANGA, 00.05

(Fudbal, Kolumbija 1)

Dijametralno suprotno otvorili su Jaguares i Bukaramanga sezonu. Deportivo Kali srezao je krila Jaguaresu, dok je Bukaramanga bila uverljiva na otvaranju. Prethodna dva međusobna okršaja završena su podelom bodova, Bukaramanga je drastično uspešnija, a Jaguares od 2014. godine nije osetio slast pobede u direktnom duelu.

PEREIRA – DEPORTIVO KALI, 02.10

(Fudbal, Kolumbija 1)

Deportivo Kali na premijeri Aperture zadovoljno je trljao ruke. Angulo je presudio Jaguaresu za uspešan start, dok je Pereira remizirala sa Petrolerom golom Kana u završnici meča. U poslednjem sudaru dva tima bilo je svega – golova, žutih, crveni i promašen penal. Deportivo i Pereira podelili su plen (2:2), Molina je promašio penal, pospremio odbitak u mrežu i tako otkinuo podove timu iz Kalija.

ORLANDO – ŠARLOT, 01.00

(Košarka, SAD, NBA)

Orlano i Šarlot zapali su u rezultatsku krizu. Nisu ovo blistavi dani za obe ekipe. Orlando je u prethodnih osam utakmica savladao samo Minesotu. Nikola Vučević i drugovi mogli ispustili su pobedu protiv Minesote u minulom kolu, poklekli su posle produžetka, a ekipa Šarlota bila je neuspešna u prethodna četiri kola.

MILVOKI – ATLANTA, 02.00

(Košarka, SAD, NBA)

Milvoki je nakon serije dobrih rezultata povezao dva poraza, ali se uprkos tome visoko kotira u Istočnoj konferenciji. Zauzima drugu poziciju pred duel sa osmoplasiranom Atlantom. Hoksi su ušli u dobar ritam, napravili su tri uzastopne pobede, ali okršaj sa Baksima dočekuju sa dozom neizvesnosti jer ne znaju koliko će Trej Jang, najbolji igrač, biti u stanju da doprinese, a odranije nema Bogdana Bogdanovića.

SAN ANTONIO – VAŠINGTON, 02.00

(Košarka, SAD, NBA)

Vašington je imao ogromnih problema sa igračima zaraženim virusom korona, koji ih još uvek prati. Protiv San Antonija će odigrati prvi meč od 12. januara i pobede nad Finiks Sansima. Tim Grega Popoviča igra toplo-hladno i ima polovičan učinak nakon 16. rundi (8-8) i prvi je ispod crte za plej-of. Pobednički povratak Vizardsa ili zauzimanje trijumfalnog kursa San Antonija?


tagovi

Treća smenaJužna AmerikaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara