Slavlje Lozana (© Reuters)
Slavlje Lozana (© Reuters)

Sezona čuda u Seriji A: Čaki Lozano je Napolijev najbrži strelac svih vremena (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.01.21. | 15:21

Meksikanac u Veroni pogodio posle osam sekundi i 69 desetinki

Juventus van mesta koje vodi u Ligu šampiona. Zlatan Ibrahimović kao medicinski fenomen. Milan posle dugo vremena lider prvenstva. Inter kao ozbiljan konkurent za Skudeto. A da je ovo sezone čuda u Seriji A potvrđuje što su već viđena dva najbrža gola u istoriji takmičenja!

Pre mesec dana Rafael Leao je na gostovanju Rosonera Sasuolu zatresao mrežu posle nepunih sedam sekundi i postao najbrži strelac u pet najjačih liga Evrope ikad, da bi mu na nedeljnom gostovanju Napolja u Veroni odgovorio Irving Lozano.

Izabrane vesti

Spretni Meksikanac iskoristio je dubinski pas Dijega Demea, te lošu reakciju štopera Federika di Marka i lako savladao Marka Silvestrija. Zvanično: u trenutku kad je lopta prelazila gol-liniju na semaforu je stajalo osam sekundi i 69 desetinki. Rekord je ostao u vlasništvu Rafaela Leaa (6,76), ali Lozano je u istorijske knjge, ipak, ušao.

Pogodak popularnog Čakija najbrži je u istoriji Napolija. Klub postoji 94 godine, velika imena nosila su njegov dres, nemilice tresli mreže, ali bivši prvotimac Pačuke i PSV-a može da se pohvali da je to uradio – najbrže.



tagovi

Irving Lozano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara