Prekršajne prijave protiv trojice vozača jer su vozili prebrzo i pod dejstvom alkohola

Saobraćajna policija je u Beogradu tokom prethodne noći zaustavila trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola ili su prekoračili dozvoljenu brzinu kretanja.
Prekršajne prijave protiv trojice vozača jer su vozili prebrzo i pod dejstvom alkohola
Foto: 021.rs
Policija je "presretačem" zaustavila "audi" kojim je upravljao 25-ogodišnji muškarac. On se tereti za nasilničku vožnju jer je na autoputu Beograd - Šid, gde je dozvoljena brzina 80 km/h vozio brzinom od oko 200 km/h. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 0,56 primila alkohola u krvi.
 
Policija je prilikom kontrole na Paliluli zaustavila "sitroen" kojim je upravljao 30-ogodišnji muškarac, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 0,72 promila alkohola u krvi.
 
U policijsku stanicu sproveden je 27-ogodišnji muškarac koji je odbio alkotestiranje nakon što su ga policajci zaustavili dok je upravljao automobilom marke "pežo" na Savskom vencu. 
 
Protiv trojice muškaraca biće podnete prekršajne prijave.
  • ///

    25.01.2021 09:45
    Vest je da su radili posao za koji su placeni? Ili ja nesto nisam dobro razumela...
  • Imre

    24.01.2021 21:31
    Ovakve prestupe treba najstrožije kažnjavati za primer jer je stvarno mnogo ljudi, pogotovu mladih pod dejstvom alkohola za volanom...takođe bih uputio molbu svim putarima i ministarstvu saobraćaja da pošto uredno plaćamo sve takse i namete u vezi korišćenja automobila da se uljude i makar obeležavanje kolovoza rade sa bojama koje su vidljive i po kiši jer ovim što "kreče" mogu da kreče teren nekog fudbalskog tima u nižem rangu, a ovo je izuzetno opasno jer se uopßte ne vide obeležavajuće linije na putu...STRAŠNO!!!
  • Sale NS

    24.01.2021 13:26
    Vau, koja količina!
    Čak trojicu u dvomilionskom gradu - uspeh vredan pažnje!

    U Novom Sadu, na 200m gotovo svake ulice uvek je barem TRI AUTA POD ČETIRI ŽMIGAVCA koji zakrčuju saobraćaj i niko ih ne kažnjava. Gde su tek oni bahati što tutnje bulevarima velikom brzinom? Kažnjava se nevezivanje pojasa a direktni ometači saobraćaja ništa. Može li neko ovo objasniti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.