few clouds
15°C
23.04.2024.
Beograd
eur
117.1544
usd
109.8288
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Napravite SARMU po BAKINOM RECEPTU za ručak uz najbolji i NAJJEDNOSTAVNIJI recept! (VIDEO)

24.01.2021. 11:30
Piše:
Srbija Danas
sarma
sarma / Izvor: Profimedia
Ukućani će biti oduševljeni!

Danas za ručak pripremite sarmu po domaćem, bakinom receptu. Evo kako da na najjednostavniji način pripremite najbolju sarmu i obradujete ukućane.

Nije sve tako crno: Evo koje DOBRE STVARI nam je 2020. donela!

Nije sve tako crno: Evo koje DOBRE STVARI nam je 2020. donela!

GLUMICA BRANILA MIKU! Skandal u emisiji Jovana ŠOKIRANA: "Neko mora da stane u njegovu odbranu!"

GLUMICA BRANILA MIKU! Skandal u emisiji Jovana ŠOKIRANA: "Neko mora da stane u njegovu odbranu!"

Potrebno je: Listovi kiselog kupusa 600 gr mlevenog mesa 1 glavica crnog luka 3 čena belog luka 70 gr. pirinča 600 gr suvih rebara 1 jaje lovorov list so, biber crvena ml. paprika tucana ljuta paprika mast Priprema: Na masti ispržiti seckan luk dodati papriku jednu i drugu, bibera, seckan beli luk i to ubaciti u meso.

Priprema:

Na masti ispržiti seckan luk dodati papriku jednu i drugu, bibera, seckan beli luk i to ubaciti u meso. 

Dodati opran pirinač jaje  i sve dobro izjednačiti. List raširiti na dasku jednu kašiku staviti nadeva saviti ivce lista i uviti sarmu. 

Redjati  u zamljanu činiju izmedju ugurati suva rebra i lovorov list. Odozgo staviti 1 kašiku masti i još malo paprike. 

Naliti vodom pokriti i staviti u renu zagrejanu na oko 250 stepeni C oko 2 sata

Sarma je vrhunska neopisivo dobra, a video recept pogledajte u prilogu. 

 

Piše:
Srbija Danas
24.01.2021. 11:30