PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Napoli i Lacio su fiksevi dana, golovi u Londonu

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.01.21. | 10:36

Pročitajte nekoliko predloga za nedelju 24. januar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Verona - Napoli
ID: 1058

Nije lako domaćima pred ovu utakmicu, ne toliko što su izgubili u prethodnom kolu, nego zbog Napolijevog ponižavanja Fjorentine (6:0). Forma gostiju ne ostavlja prostor za razmišljanje - biće im ovo sedmi vezani trijumf nad Veronom.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.98)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Lazio - Sassuolo
ID: 1060

Lacio je nanizao tri prvenstvene pobede, a za dodatno podizanje samopouzdanja izabranika Simonea Inzagija definitivno je najzaslužnija ona u gradskom derbiju. Sasuolova forma je u padu, stoga kec nema alternativu. Probajte i 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Elche - Barcelona
ID: 4039

Barsa je dvaput vodila protiv Bilbaa, ali je ostala bez Superkupa. Takve stvari nisu joj se dešavale u srećna vremena, ali i Elče je u problemima do “guše” i nema šanse da izbegne poraz, uprkos suspenziji Lea Mesija. Golove obiđite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 14:00
Malatyaspor - Galatasaray
ID: 5338915

Pre nepune dve nedelje Galata je uz mnogo sreće eliminisala Malatiju u Kupu - izvukla je remi u nadoknadi drugog produžetka i prošla na penale. Žuto-crni su naoštreni da joj vrate milo za drago, ali to samo uvećava šanse za X2&GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 13:00
Chelsea - Luton
ID: 2061

Posle nekoliko loših izdanja Čelsi je uspeo da veže dobre rezultate, međutim, rivali mu uglavnom nisu bili suviše teški. U tu kategoriju spada i Luton, koji na strani obično igra tvrdo, ali mu to ne pomaže previše. Gađajte keca uz golove


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (2.25)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Darmstadt - Holstein Kiel
ID: 3047

Samo četiri dana posle ogromnog uspeha, eliminacije Bajerna u Kupu fudbaleri Holštajna podbacili su u prvenstvu, izgubivši od Karlsruea na svom terenu. Nadamo se da su završili sa slavljem jer ovde očekujemo da trijumfuju, uz 3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 15:00
Reims - Brest
ID: 5033

Rival iz Bretanje generalno ne leži Remsu, ali ekipa čiju mrežu čuva srpski reprezentativac Predrag Rajković prilično se popravila, pogotovu na svom Ogistu-Deloneu i bliža je slavlju od neubedljivog gosta Bresta.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Za izbegavanje
BELGIJA 1 | 18:15
Standard - Charleroi
ID: 5338758

Čim je trener Filip Montanije napustio Standard Crveni su dobili dve utakmice zaredom, ali nejasno je da li su namerno sabotirali Francuza ili je šok-terapija imala efekat. To i nepredvidivost oba rivala GG čine izvesnijim od keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

sportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara