Kisić Tepavčević: Do sada u Srbiji vakcinisano 172.000 ljudi

Do sada je vakcinisano oko 6.000 korisnika i zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj starih i odraslih, a u Srbiji više od 172.000 ljudi, rekla je ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, a prenelo Ministarstvo.
Kisić Tepavčević je tokom obilaska punktova na Beogradskom sajmu, gde je organizovana vakcinacija zaposlenih u ustanovama za socijalnu zaštitu Beograda, istakla da je zainteresovanost za vakcinaciju ogromna i da je veliki broj građana shvatio značaj vakcinacije.
 
Ona je još jednom apelovala na sve građane da se odazovu vakcinaciji, jer je to za opšte dobro svih nas.
  • Jelena

    24.01.2021 13:52
    Interesuje me da li su nabavljene i sacuvane i revakcine za sve koji su sada primili? Ili ce to biti "kako ispadne"?
  • Laloš

    24.01.2021 12:33
    Znači došli smo na nivo od oko 2000 vakcinisanih na 100.000 stanovnika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.