0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/fkradnicki1923kg

SJAJNA PREDSTAVA NA STADIONU ‘ČIKA DAČA’: Bivši fudbaler Partizana postigao gol sa pola terena, ubedljiv trijumf Radničkog! (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.21 u 09:40

Vodeći tim Prve lige Srbije ekipa kragujevačkog Radničkog 1923 savladala je u prvoj kontrolnoj utakmici tokom zimskih priprema ekipu Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi rezultatom 6:0.

Od prvog minuta zaigrao je i novajlija, mladi krilni fudbaler Radničkog Nikola Ristović, ali ovoga puta su u prvom planu bili najiskusniji fudbaleri Radničkog, Marko Mirić i Nemanja Tomić.

Meč je odigran na pomoćnom terenu stadiona ‘Čika Dača’, a Kragujevčani su poveli u devetom minutu golom Petrovića. Do kraja poluvremena, Mirić je dva puta zatresao mrežu gostiju, u 30. i 43. minutu susreta.

Na 4:0 povisio je Rađen u 56. minutu, a jedanaest minuta kasnije Cvetković je pogodio za 5:0. Sam kraj utakmice obeležio je spektakularan pogodak Nemanje Tomića sa pola terena.

Osim Tomića, u ovom meču nastupio je još jedan bivši fudbaler Partizana, Predrag Luka, koji je član Sloge 33 i bio je starter danas u njihovom timu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter