Gasperini
Gasperini

Gasperini: Najbolja utakmica, bili smo superiorni; Ibra: Osećao sam se jako usamljeno

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.01.21. | 00:16

Odjeci pobede Atalante nad Milanom od 3:0

Naravno da je Đan Pjero Gasperini bio raspoložen i zadovoljan posle pobede njegove ekipe protiv Milana od 3:0. Šta ćete više od toga? Zato i ne čudi što je trener Boginje provincije imao samo reči hvale za svoje izabranike.

Čak je ovu pobedu nad Milanom nazvao jednom od najboljih utakmica otkako je on trener. Pohvalio je i Josipa Iličića za partiju.

Izabrane vesti

"Ovo je jedna od najboljih naših utakmica otkako sam ovde. Uspeli smo da odigramo ovako protiv lidera Serije A, zimskog šampiona, bili smo superiorni na svaki mogući način. Sve to je ludo zadovoljavajuće", rekao je Gasperini.

Istakao je trener Atalante da je došlo do promene u igri posle poraza od Liverpula.

"Počeli smo da pritiskamo protivnike mnogo više. To nam omogućava da se branimo i tako igramo već nekoliko sedmica. Želimo ovako da nastavimo, da završimo među prva četiri", rekao je Gasperini.

A, kakvo je gledište sa druge strane?

Zlatan Ibrahimović je govorio za italijanski Skaj i očito nije bio zadovoljan. Ali, dobre igre Milana do sada mu omogućavaju da ovakav poraz lakše podnese.

"Mnogo toga je pošlo naopako. Ne želim da tražim izgovore jer u svakoj utakmici mora da se igra na rezultat. Nismo uspeli to danas. Najvažnije je da povratimo energiju i fokus za narendu utakmicu. Nedostaje nam igrača, ali to nije izgovor. Zimski smo šampioni, ali mi to ništa ne znači. Sada sledi teži deo. Osećao sam se izolovano u prvom poluvremenu. Kada mi lopta dođe, bio mi je neko potreban da odigram sa njim. Umesto toga osećao sam se jako usamljeno, ali možda je to i zbog Atalantinog presinga", rekao je Ibrahimović.

Zanimljiva je bila Zlatanova izjava vezana za Marija Mandžukića.

"Mandžukić ne priča mnogo. Probao sam da ga pozdravim na "balkanskom", na italijanskom... Trener ga je pitao da kaže nekoliko reči, a on je rekao ´ne´. Nije galamdžija, ali to je u redu, veoma je koncentrisan", rekao je Ibrahimović.


tagovi

GasperiniĐan Pjero GasperiniZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara