');
Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
Slučaj HAPŠENJA U STRIPTIZ BARU u Banjaluci: Ples za sve posetioce, intimna druženja samo za stalne i proverene klijente, a cena usluge od 50 do 200 evra

Slučaj HAPŠENJA U STRIPTIZ BARU u Banjaluci: Ples za sve posetioce, intimna druženja samo za stalne i proverene klijente, a cena usluge od 50 do 200 evra

Devojke uhapšene u policijskoj akciji "Dolar" koje se sumnjiče za prostituciju u striptiz baru u sklopu jednog banjalučkog hotela, za intimne odnose naplaćivale su i po nekoliko stotina evra.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Policija - hapsenje-ilustracija-01 Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija
Policija - hapsenje-ilustracija-01

- Devojke su se prvenstveno bavile striptizom, a imale su i intimne plesove za mušterije. Imale su "male" i "velike" plesove, koji su se odvijali u posebnim prostorijama. Cena malog plesa je bila 50, a velikog 100 evra - pojašnjava izvor portal "Srpskainfo".

Međutim, to nisu bile sve usluge koje su one pružale.

- Osim plesa, one su ilegalno pružale seksualne usluge, što su klijentima naplaćivale i po 200 evra. Pretpostavlja se da su te usluge pružale duže vremena, a sve se odvijalo uz dozvolu vlasnika lokala - ističe izvor Srpskainfo.

Intimne odnose imale su najčešće sa stalnim i proverenim klijentima.

Istraga će biti nastavljena i u narednom periodu, a devojke iz Srbije će najverovatnije biti deportovane.

Uhapšeno 11 osoba u striptiz baru

Kako je Srpskainfo danas ekskluzivno objavila, u petak u večernjim časovima policija je upala u striptiz bar, gde su zatekli više od 20 osoba, među kojima je bilo i šest devojaka, koje se sumnjiče za pružanje seksualnih usluga.

Pročitajte još

U ovoj akciji banjalučka policija uhapsila je 11 osoba. Uhapšen je vlasnik striptiz bara L.Ž. iz Prnjavora, koji se tereti za organizovanje prostitucije.

- Osim njega, privedene su i A.M. i N.Š. iz Banjaluke, M.V, A.S, Z.D. i N.K. iz Srbije. Takođe su privedeni B.Ć, kod koga je pronađena droga, A.D. M.F. i M.S, svi državljani Slovenije - pojašnjava naš izvor.