©FK Partizan
©FK Partizan

Neprijatnost u Beleku: Stevanoviću ispalo rame na treningu

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 18:56

Brza reakcija medicinske službe crno-belih

Neprijatna situacija u taboru Partizana u Beleku. Golmanu Parnog valjka Nemanji Stevanoviću ispalo je rame tokom treninga, ali je zahvaljujući brzoj reakciji medicinske službe ono vraćeno na svoje mesto. Stevanović je potom poslat na terapije i ubrazno će se raditi na njegovom potpunom oporavku.

Nekadašnji čuvar mreže Čukaričkog dobio je seriju pohvala od strane Aleksandra Stanojevića nakon odličnih izdanja u mečevima Kupa Srbije protiv OFK Bačke i Metalca. Strateg crno-belih je poručio da će Stevanović braniti do kraja u svim utakmicama nacionalnog kupa, a možda će dobiti priliku i na nekim superligaškim mečevima. To je sasvim sigurno motivisalo odličnog čuvara mreže i na aktuelnim pripremama, ali ga je peh zadesio u nezgodnom trenutku.

Izabrane vesti

Tek nakon detaljnih preglada biće ustanovljen stepen povrede, odnosno da li je došlo do oštećenja ligamenata. Stevanović je i ranije imao sličnih problema, što bi u ovom trenutku moglo da predstavlja povoljnu okolnost za golmana crno-belih i da skrati period oporavka.


tagovi

Nemanja Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara