');
Najnovije vesti
Blic Vesti Republika Srpska

SNIMAK RACIJE U BANJALUCI Kada je policija upala u striptiz bar gosti zanemeli, plesačice prestale sa igrom (VIDEO)

Kada je policija sinoć upala u striptiz bar u sklopu jednog banjalučkog hotela sve je stalo - gosti su zanemili, a striptizete prestale sa igrom.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Policija RS - hapšnje specijalna-antiteroristicka-jedinica-SAJ- Sinisa Sakic 01-foto-S-PASALIC Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija
Policija RS - hapšnje specijalna-antiteroristicka-jedinica-SAJ- Sinisa Sakic 01-foto-S-PASALIC

Epilog akcije je 11 uhapšenih, među kojima su i šest devojaka, koje su radile kao plesačice, od čega su četiri iz Srbije, piše Srpskainfo.

Kako smo ranije objavili, dve od njih su priznale da su za novac pružale seksualne usluge. Među privedenima je takođe vlasnik objekta L.Ž, kao i osobe iz Banjaluke, Srbije i Slovenije.

Kako Srpskainfo saznaje, četiri Slovenca su bila i pod uticajem narkotika. Daljim proverama policija je utvrdila da su ranije bili u sukobu sa zakonom.

Pročitajte još

Među uhapšenima su B.Ć., kod koga je pronađen kokain, A.D. je izdržavao kaznu zatvora od tri godine za drogu, M.F. je državljanin Slovenije i BiH koji je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila, dok je M.S. ranije hapšen u Italiji zbog dela povezanih za drogu.