Kandidat jedan: Milo Đukanović

Predsedništvo Demokratske partije socijalista je uoči sutrašnjeg 9. Kongresa jednoglasno predložilo da kandidat za predsednika partije bude Milo Ðukanović.

Izvor: B92

Subota, 23.01.2021.

11:52

Kandidat jedan: Milo Đukanović
EPA/BORIS PEJOVIC

Kao se navodi, kandidati za potpredsednike su Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

“Od ukupno predloženih osam biće izabrana četiri potpredsednika”, saopšteno je nakon sednice Predsedništva DPS-a koja je održana sinoć.

Na sednici je ponovljeno opređeljenje da se za dve godine sve predsednike Opštinskih odbora kao i predsednika stranke biraju članovi neposrednim glasanjem.

“Konstatovano je da Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnost, kao i da samo jedna tako snažna partija, uz spremnost za saradnju sa svim političkim subjektima koji dele ove vrednosti i ciljeve, može biti garant njihovog očuvanja i ostvarenja”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: