Londonska policija prekinula svadbu sa 400 zvanica

Policija u Londonu saopštila je da je prekinula svadbu na kojoj je bilo 400 zvanica iako su u zemlji na snazi stroge mere izolacije.
Londonska policija prekinula svadbu sa 400 zvanica
Foto: Pixabay (ilustracija)
Svadba se odvijala iza zatamnjenih prozora ortodoksne jevrejske škole za devojčice Jesodej Hatorah u severnom Londonu, saopštio je Skotland Jard.
 
Venčanja su dozvoljena u Britaniji samo za vanredne okolnosti kao na primer da je jedan partner teško bolestan, sa maksimalno šest zvanica.
 
Policija je navela da bi organizator mogao da dobije kaznu od 10.000 funti (13.600 dolara). Mnogi gosti su pobegli kada je stigla policija.
 
Škola je u saopštenju navela da su "potpuno užasnuti" zbog ovog dogadjaja i da ga najoštrije osudjuju. Škola je dodala da je zgrada iznajmljena nekoj organizaciji i da nisu znali da se tu održava svadba.
 
Direktor te škole, rabin Avrahom Pinter, umro je u aprilu od korona virusa.
 
Pabovi, restorani i mesta za zabavu u Britaniju su zatvoreni i ljudima je rečeno da izlaze iz kuća samo za neophodne stvari u okviru restrikcija uvedenih da bi se zaustavio novi skok broja obolelih. Velika Britanija je zabeležila gotovo 95.000 umrlih od korona virusa, najviše u Evropi.
  • Bojan

    24.01.2021 11:06
    @021

    Neće ni policija prestati da kažnjava indijance koji ne mogu da "žive" bez cirkusa poput svadbe od 400 ljudi.
  • Šapčanin

    23.01.2021 15:41
    Svadba sa 400 ljudi, već sam pomislio da je u Šabaji. Laknulo mi, Britanija.
  • 021

    23.01.2021 12:15
    Koliko god se trudili nece nam zaustaviti zivote. Smestiti nas samo u stanove da radimo od kuce bez kontakta sa drugim ljudima. To nije prirodno za coveka. Nece ljudi prestati da se vencavaju, imaju decu i misle svojom glavom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin