Volej za TV špice, "srpski sin" Vuletić majstorijom rešio okršaj u Kolumbiji (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.01.21. | 04:13

Dva pogotka iskusnog napadača u pobedi Independijentea iz Medeljina nad Patriotasom - 2:1

Blistavo veče Agustina Vuletića u Medeljinu. Momak iz Argentine, o kojem ste mogli da čitate i u rubrici "Srpski sinovi" na portalu Mozzart Sport, večeras je sa dva gola rešio okršaj između domaćeg Independijetea i Patriotasa - 2:1 (1:1).

Vuletić (29) je u Medeljin stigao prvog dana 2021. godine iz Deportivo Kukute i nije mu bilo potrebno mnogo vremena da potvrdi izuzetan kvalitet. Svu golgetersku raskoš na najlepši mogući način prezentovao je u 70. minutu utakmice, kada je na oko desetak metara udaljenosti od gola volejom u letu zatresao mrežu Patriotasa i postavio konačan rezultat utakmice.

Izabrane vesti

Vuletiću su ovo prvi prvenstveni golovi za Independijente. U prvom kolu je odigrao poslednjih pola satau poraz u od Huniora (0:1), ali mu nije bilo potrebno previše vremena da se raspuca. Treba napomenuti da ovo ipak nisu prvi golovi iskusnog napadača za klub iz Medeljina, pošto već postigao jedan pogodak u Kupu Kolumbije.

Independijente je bio prinuđen da juri rezultat na ovom meču. Gosti su poveli u 20. minutu preko Venegasa Zunige, čiji je udarac sa bele tačke prvo odbranio Vaskez Kasijedo, ali se lopta odbila pravo na nogu defanzivca Patriotasa. Domaći su se u igru vratili već četiri minuta kasnije, kada se posle kornera u kaznenom prostoru najbolje snašao Vuletić.

Taj trenutak očigledno je doneo ogromno samopouzdanje momku rođenom u Arijasu, koji je u drugom poluvremenu izabrao idealan trenutak i način da reši pitanje pobednika.

Agustin Vuletić je igrao za Argentinu do 20 godina, a imao je više nego interesantnu karijeru. Ponikao je u Velez Sarsfildu, igrao za Belinconu, ponovo u Velezu, pa potom u čileanskom Kobresalu, argentinskom Olimpu, pa u portugalskoj Aruki. Ovaj 28-godišnji napadač je bio i u Meksiku i Kolumbiji, pa u Salernitani i Potenci u Italiji. U januaru prošle godine je stigao u Deportivo iz Kukute, gde je postigao četiri gola na 17 utakmica, ali je sada više nego jasno da je će mu sezona u Medeljinu biti mnogo efikasnija.


 


tagovi

Agustin VuletićSrpski sinovisrpski sinovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara