TREĆA SMENA: Brazil, Meksiko, SAD, Kolumbija, Novi Zeland, Australija...

Vreme čitanja: 4min | pet. 22.01.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

CSA - Brazil de Pelotas, 23.15

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

CSA pred pretposlednje kolo drugoligaškog takmičenja Brazila drži četvrto mesto koje vodi u najviši rang. Ima samo bod više od petoplasiranog Žuventuda i prostor za kiks ne postoji. Forma domaćina nije na nivou, jer je slavio samo jednom u četiri protekla meča, ali ima sreću da mu u goste stiđe Brazil de Pelotas, koji je lišen rezultatskog pritiska, jer je osigurao opstanak, a do promocije ne može. To je ponekad mač sa dve oštrice, ali CSA nema izbora ako želi u Seriju A.

SAD /Ž/ - KOLUMBIJA /Ž/, 01.00

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Ženska fudbalska reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država odigraće prvu utakmicu u 2021. godini protiv selekcije Kolumbije, u prijatejlskom odmeravanju snaga. Susret u Orlandu biće prvi za SAD na domaćem tlu posle 313 dana i pobede nada Japanom 3:1. Biće to sedmi dvoboj ovih rivala, a Amerikanke vode sa pet pobeda, naspram jedne Kolumbijki. Domaća selekcija je ogroman favorit, što i ne čudi jer se radi o reprezentaciji koja je prva na svetskoj rang-listi, dok je Kolumbija na 26. poziciji.

Kujaba - Sampajo Korea, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Kujaba ima idealnu priliku da kod kuće overi plasman u Seriju A. Bio bi to uspeh kome se retko ko nadao u taboru ovog tima. U goste joj stiže Sampajo Korea, koja i dalje ima priliku da se domogne karte za najviši rang. Mada, pet bodova je daleko i ništa ne zavisi od nje. Domaćin je vezao dve pobede i bez poraza je na pet prethodnih mečeva, dok je Korea takođe slavila na dva minula susreta. U drugoligaškoj konkurenciji u Brazilu u slučaju istog broja bodova prvo se gleda broj pobeda, a tek onda gol-razlika, broj postignutih pogodaka i tek na kraju međusobni skor.

Independijente Medeljin - Patriotas, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Independijente iz Medeljina dočekuje Patriotas u okviru 2. kola kolumbijske Aperture. Domaći sastav je na premijeri poražen na gostovanju Junioru minimalnim rezultatom, dok je Patriotas preskočio uvodnu rundu. Independijente tradicionalno dobro stoji protiv Patriotasa, pošto ga je pobedio u sedam od prethodnih osam dvoboja. Minuli šampionat oba tima su završila u donjem domu.

Puebla - Tihuana, 02.30

(Fudbal, Meksiko 1)

Pristojan start šampionata Meksika je iza Pueble, ali u trećem kolu joj u goste stiže Tihuana, koja je pokazala koliko žilava i tvrda ume da bude. Odigrala je dve utakmice i ima gol-razliku 0:0. Domaćin je imao dva teška meča na startu, kada je najpre osvojio bod na svom ternenu protiv Gvadalahare, dok je prošle nedelje iznenadio na Asteka stadionu Kruz Azul i slavio minimalcem. U Aperturi, letos, Tihuana je slavila na svom stadinu sa 1:0. Poslednje dva meča ova dva kluba su završena sa maksimalno jednim golom.

Vejtaker - Kanterburi, 03.30

(Fudbal, Novi Zeland 1)

Još pre nego što krene prvenstvo Novog Zelanda, svima "na kraju sveta" je jasno da će Okland Siti da ga osvoji. Ostatak lige je često samo ukras. Među njih spadaju Vejtaker i Kanterburi, koji noćas igraju meč 9. kola šampionata. Domaći tim je jedinu pobedu do sada ostvario na premijeri, i to baš protiv Kanterburija na strani, ponizivši ga sa 4:0. Minulu sezonu gost je okončao na poslednjem mestu, dok je Vejtakerr bio trećeplasiran. Trenutno je Kanterburi tri boda ispred domaćina, ali Vejtaker očigledno ume sa njim.

Mazatlan - Santos Laguna, 04.30

(Fudbal, Meksiko 1)

Santos Laguna je odlično startovala sa dve pobede, i to bez primljenog gola, a u trećem kolu noćas gostuje Mazatlanu koji ima polovičan učinak. Pobedio je Nekaksu na premijeri novog šampionata sa 3:2, a onda je poražen u Meksiko Sitiju od vicešampiona Pumasa (0:3). Početkom godine Laguna je uspela da angažuje kolumbijskog napadača iz francuskog Amijena Huana Otera Tovara za čak 3.000.000 evra, što pokazuje velike ambicije tima. On je već postigao gol, a imao je i asitenciju. U Aperturi letos Santos Laguna je bila ubedljiva protiv Mazatlana, slavila je na svom terenu sa 4:0.

Vestern Junajted - Pert, 07.05

(Fudbal, Australija 1)

Sastav Perta u predgrađu Melburna započinje turneju, u vidu četiri vezane utakmice na strani, a tri od pomenuta četiri duela odigraće u ovom gradu. Prvi rival Vestern Junajted je do sada odigrao dve utakmice i još je bez pobede. Na startu je igrao nerešeno sa Adelajdom kod kuće, a potom je poražen 2:1 na strani kod Melburn Sitija. Pert je u jedinoj dosadašnjoj utakmici slavio sa 5:3 pre tri dana protiv Adelejda. Aduti domaćina su Besart Beriša ​​i Alesandro Dijamanti, dok su najistaknutiji asovi Glorija Endi Kio, Bruno Fornaroli i Dijego Kastro.


tagovi

Treća smenaJužna Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara