KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometaši Radničkog započinju takmičenje u Kupu

Rukometaše Radničkog ovog vikenda očekuje start takmičenja u zapadnoj grupu Kupa Srbije. Kragujevčani će za prvog protivnika imati lidera Super B lige „Sever-Centar“, ekipu Smedereva, a ova utakmica igra se u subotu, 23. januara, od 17.30 časova u „SBB hali Jezero“.

Foto: SPD Radnički

Šumadinci su prethodne dve godine osvajali trofej namenjen najboljoj ekipi zapadnog regiona, a kadri su da ovaj uspeh ponove i ove sezone. Duel sa Smederevcima neće biti nimalo lak, ali su u kragujevačkom klubu ubeđeni da će preskočiti uvodnu prepreku i plasirati se u finale ovog takmičenja.

Nakon zimske pauze i odrađenih priprema, vraćamo se takmičarskim utakmicama. Kup utakmica protiv Smedereva ujedno će nam biti i generalna proba pred nastavak prvenstva. Smederevo je ekipa koja trenutno zauzima prvo mesto na tabeli u Super B ligi, ima odličan sastav sačinjen od nekoliko iskusnih i par veoma talentovanih mladih igrača. Iskoristićemo ovu utakmicu da probamo da sprovedemo u delo sve ono što smo radili tokom pauze i tako spremno dočekamo utakmicu protiv Novog Pazara – najavio je predsstojeći susret trener Radničkog Miloš Sretenović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!