Foto: J. Grlić
Foto: J. Grlić

Lalatović: Nije smak sveta, prime Radnički i Partizan po pet, što ne bi i Vojvodina

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.01.21. | 19:49

"Bolje ovakve greške sada da pravimo nego protiv TSC-a u prvenstvu", uverava trener Vojvodine

(od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Antalije)

Težak poraz preživela je Vojvodina u trećoj pripremnoj utakmici protiv slovenačke Mure (1:5). I dok je u prethodna dva kontrolna meča prikazao pristojnu, na momente odličnu igru, posebno protiv Zorje, danas je novosadski klub bio potpuno neprepoznatljiv. Međutim, trener Nenad Lalatović ne zamera previše svojim igračima zbog bolnog poraza, već kao jedan od ključnih razloga za bolan poraz svoje ekipe ističe umor.

Izabrane vesti

"Videlo se da su igrači umorni, da su im teške noge, da jedva hodaju po terenu. Mura je svežija od nas, tek je doputovala na pripreme. Videla se svežina, da su hitriji, brži. Na 0:0 smo imali dve mrtve šanse, koje je teže promašiti nego dati. Od pet primljenih golova mi smo sami sebi dali četiri. Tako je kad ne iskoristite šanse, sve što su oni šutnuli ušlo je. Nas nije htelo, čak smo promašili i penal, imali smo tri-četiri stopostotne šanse koje nismo iskoristili, ali dobro, nemam šta da zamerim igračima. Ustvari, imam neke stvari da im zamerim, ali sve je to za svlačionicu", rekao je Lalatović posle meča sa slovenačkim klubom.

Podsetio je Lalatović i na to da su Nemanja Čović, Miljan Vukadinović i Aranđel Stojković nedavno napustili klupske pripreme kako bi se pridružili reprezentaciji na američkoj turneji. ali i na to da su u prethodnih nekoliko dana isti broj golova primili i niški Radnički i Partizan.

"Dali smo reprezentaciji tri standardna igrača, jer je reprezentacija iznad nas. Topić je povređen, sve vreme smo igrali bez zadnjeg veznog. Vraćali smo Drinčića, onda sam stavio dvojicu klinaca iz omladinaca da igraju na toj poziciji, videlo se da nam to fali. Nismo danas bili kompletni, nije bilo četvorice-petorice igrača. Ljut jesam, ali ne toliko, jer nije prvenstvena utakmica i bolje ovakve greške sada da pravimo nego protiv TSC-a u prvenstvu. Napravićemo dobru analizu, sigurno da ćemo u narednoj utakmici biti bolji i svežiji, ali danas se tako potrefilo. Nije smak sveta, primi i Radnički, primi i Partizan, pa što ne bi primila i Vojvodina."

Nezadovoljan je strateg Vojvodine tokom većeg dela meča bio i na sudije.

"Zukiću je po mom mišljenju poništen čist gol, gde je devojka koja sudi, koja ima 15 godina, poništila čist gol. Sigurno da je to uticalo, kad vam dete od 15-16 godina sudi pored aut-linije, i poništi čist gol, gde cela njihova defanzivna linija stoji ispred nas, gde Zukić skače i postiže gol, prosto je nemoguće da poništi. Igrači su malo bili nervozni, samim tim i sudija. Nisu sudije krive, ni ta devojčica od 15-16 godina, ali dobro, šta je – tu je."


tagovi

FK VojvodinaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara