Читај ми!

Medija centar "Odbrana" obeležio svoj dan – dodeljena nagrada novinarki RTS-a Biljani Radulović

Ustanova koja ima tradiciju dugu 142 godine, Medija centar "Odbrana", obeležila je u Domu Vojske svoj dan – 24. januar. Dodeljena je novinarska nagrada "Ivan Marković" našoj koleginici Biljani Radulović, za izveštavanje o vojsci i priču o prvoj ženi pilotu jurišnog aviona.

Tradicionalno su dodelili priznanja svojim saradnicima - institucijama i pojedincima. Specijalno priznanje dobila je i novinarka Radio-televizije Vranje Ljubica Zdravković Džonov, a novinarsku nagradu "Ivan Marković" naša koleginica Biljana Radulović, za izveštavanje o vojsci i priču o Ani Perišić – prvoj ženi pilotu borbenog jurišnog aviona.

"Cela prošla godina je nekako bila specifična i sve ono što smo radili zbog pandemije nekako se svelo na to da su to uglavnom zajednički projekti, RTS jeste bio u kasarnama, na terenima, ali uglavnom su to bili zajednički projekti, pa je nekako iznenađnje to što je vrednovano i ono što smo uspeli malo da ispratimo tematski", kaže Biljana Radulović.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je zaposlenima u Medija centru "Odbrana" i poželeo im da i dalje ostanu dosledni u svom radu, i dostojni naslednici svojih osniviača.

"Trudićemo se da pomognemo da i u narednom periodu ova kuća ostane biser naše kulture i da njeno novo ruho u narednih godinu ili dve bude ono čime će se ponostiti svi pripadnici Ministarstva", rekao je Stefanović.

Medija centar "Odbrana" je ustanova koja informiše javnost i pripadnike sistema odbrane o radu i aktivnostima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво