(©Reuters)
(©Reuters)

Lampard: Ne slušam priče o mom otkazu

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.01.21. | 18:52

Strateg Čelsija fokusiran isključivo na posao

Poraz od Lestera (0:2) dodatno je uzdrmao već prilično poljuljanu klupu na kojoj sedi Frenk Lampard i po ko zna koji put pokrenuo polemiku o sudbini stratega Čelsija.

Lekcija koju su londonkom klubu očitale Lisice ujedno je i peti premijerligaški poraz u osam kola za tim sa Stamford Bridža, pa je ponovo priča o Masimilijanu Alegriju i Tomasu Tuhelu postala aktuelna. Ipak, tema koja ispunjava stupce svih sportskih medija na Ostrvu i šire nije pokrenula Lamparda na razmišljanje.

Izabrane vesti

"Ne slušam priče. Ima ih svuda, dovoljno je samo na trenutak da pogledate društvene mreže, ali ja to ne radim", rekao je strateg Čelsija povodom učestalih glasina o njegovom otkazu.

Nekadašnji vezni fudbaler Plavaca na klupu je seo u julu 2019. godine i do danas je londonski klub predvodio na 83 susreta uz učinak od 43 pobede, 15 remija i 25 poraza, a sa zahtevima koje nameće grb Čelsija upoznao se još tokom igračkih dana.

"Nisam glup, znam da sa ulogom trenera u vrhunskom klubu dolazi i pritisak. Ipak, ja samo radim svoj posao i ne obazirem se na to. Pritisak je normalan, a naravno da je svako srećniji kad pobeđuje utakmice. Naravno da sam radosniji bio u oktobru i novembru nego sad. Sve što je potrebno je da nastavim da radim", kazao je Lampard koji nije otkrio da li će razgovarati sa rukovodstvom nakon novog poraza.

Čelsi trenutno zauzima 8. poziciju u prvenstvu, a u prethodnih osam kola bodove je osvojio samo protiv Fulama (1:0), Vest Hema (3:0) i Aston Vile (1:1).


tagovi

Frenk Lampardotkaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara