©Shutterstock
©Shutterstock

Ajntraht s Jovićem u startnih 11 počinje napad na Evropu

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.01.21. | 17:06

Trener Adi Hiter planira da srpskom napadaču pruži šansu od 1. minuta u Bilefeldu

Luka Jović je sa dva gola na povratničkom debiju doneo Ajntrahtu tri boda protiv Šalkea (3:1). Sa klupe je ušao i na gostovanju Frajburgu (2:2), a već sutra, u subotu, bi u Bilefeldu protiv Arminije na zvaničnom otvaranju drugog dela Bundeslige mogao da bude u startnih 11. Pa da ga vidimo od prvog minuta.

Put ka startnom mestu srpskom napadaču, naravno uz kvalitete, oslobađa i suspenzija marokanskog veziste Ajmena Barkoka zbog žutih kartona. Na prvi pogled bliži starteru je Japanac Daiči Kamade, jer mu je bliža sredina terena od napada, ali trener Adi Hiter, kako najavljuju nemački mediji, planira da sa dva špica napadne tri boda u Bilefeldu.

Izabrane vesti

A bodovi su Ajntrahtu neophodni, ne da bi se spasao ispadanja iz Bundeslige, jer je sa 13 iz prethodnih pet utakmica prililčno odmakao od opasne zone, već da bi se domogao izlaska u Evropu.

Prema Huterovoj računici, Ajntrahtu je za to neophodno između 27 i 30 bodova u narednih 17 utakmica, a u ispunjenje ovog cilja će krenuti sutra. Arminija nije u vrhu tabele, ali činjenica da je iz poslednja tri meča izvukla sedam bodova, tri protiv Herte (1:0) i Štutgarta (3:0), te bod u Hofenhajmu (0:0) bez primljenog gola, pritiska Hutera da pojača napad. A gde će boljeg, uz standardnog Andrea Silvu koji je na 16 utakmica postigao isto golova koliko i za 25 u prošle sezone - 12 - od Jovića?



tagovi

Luka JovićAjntraht FrankfurtArminija Bilefeld

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara